• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto2: Νίκησε ο Zarco!
Πρώτη φετινή νίκη για τον Γάλλο, στο βάθρο Lowes-Folger
Νέα 03/04/2016 - 00:09

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Johann Zarco κατάφερε να πάρει τη νίκη στην πίστα Termas de Rio Hondo και επέστρεψε δυναμικά μετά τον αγώνα στο Qatar!

 

Πριν από δυο εβδομάδες ο Γάλλος είχε πάρει την 12η θέση και ήθελε οπωσδήποτε μια καλή εμφάνιση, την οποία και έκανε.

 

Ο αγώνας κηρύχθηκε στεγνός και αυτός που ξεκίνησε πολύ δυνατά, όπως και στο Qatar, ήταν ο Folger ο οποίος μαζί με τους Zarco, Lowes και Morbidelli ήταν οι τέσσερεις που ξεχώρισαν στον αγώνα.

 

Πιο πίσω ήταν ο Alex Rins, ο οποίος σταδιακά ανέβαζε το ρυθμό του και μείωνε τη διαφορά του από το μπροστινό γκρουπ, αλλά στο τέλος δεν είχε τα χρονικά περιθώρια για κάτι καλύτερο από την 4η θέση.

 

Μπροστά ο Zarco είχε πάρει την πρώτη θέση από τον Γερμανό και προσπάθησε να ξεφύγει μπροστά. Και ο Lowes όμως πέρασε τον Folger και άρχισε να κυνηγά τον Zarco.

 

Ο τελευταίος όμως είχε δυνάμεις (και λάστιχο) στους τελευταίους γύρους - μάλιστα στον τελευταίο του έκανε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα - και τερμάτισε στην πρώτη θέση, 1,3δ μπροστά από τον Lowes.

 

Ο Lowes ήταν πολύ χαρούμενος με το πρώτο του φετινό βάθρο, ενώ το πρώτο του φετινό βάθρο πήρε και ο Folger μετά την πτώση που είχε στο Qatar κι ενώ οδηγούσε την κούρσα.

 

Μαζί με αυτούς ήταν και ο Morbidelli, ο οποίος στον προτελευταίο γύρο - και προσπαθώντας να περάσει τον Lowes - έχασε τον έλεγχο στην 1, εκεί που έπεσαν πολλοί αναβάτες σε όλη τη διάρκεια του Σ/Κ.

 

Πολύ άτυχος λοιπόν ο Ιταλός άσος, ο οποίος μετά την άκυρή του εκκίνηση στο Qatar, δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς στην Αργεντινή και τερμάτισε 25ος.

 

Στη μάχη για την 5η θέση επικράτησε ο Aegerter του Syahrin, με τον Luthi να τερματίζει απογοητευμένος στην έβδομη θέση. Στη δεκάδα τερμάτισαν οι Pons, Nakagami και Pasini.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πάντα το πιστεύαμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina MotoGP: Θρίαμβος Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα