• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Πάντα το πιστεύαμε!
Πρώτη φετινή νίκη για τον Ισπανό
Νέα 04/04/2016 - 01:50

Με τη νίκη του στον αγώνα της Αργεντινής, ο Marc Marquez σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, οχτώ βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο!

 

Μια εξέλιξη μόλις στο δεύτερο αγώνα του Πρωταθλήματος, την οποία - όπως παραδέχεται και ο ίδιος - δεν την περίμενε σε καμμία περίπτωση!

 

Ο Marquez με τα πολλά προβλήματα στα χειμερινά τεστ, κατάφερε να ξεκινήσει τη σεζόν με ένα βάθρο στο Qatar και μια νίκη στην Αργεντινή.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρώτη νίκη της χρονιά, διότι δουλέψαμε πολύ σκληρά όλο το χειμώνα, όπως κι εδώ και στο Qatar».

 

«Όταν ακούσαμε ότι ο αγώνας σήμερα θα είναι όπως στην Αυστραλία, όλοι στο γκαράζ βάλαμε τα γέλια, λόγω του λάθους που κάναμε τότε (σ.σ δεν είχαν υπολογίσει σωστά τους γύρους και πήρε μαύρη σημαία αποκλεισμού).

 

«Είναι η πρώτη μας φετινή νίκη και ήταν πολύ σημαντική για όλους. Αν μου έλεγε κανείς στην Μαλαισία ότι μετά την Αργεντινή θα είσαι στην πρώτη θέση, θα του απαντούσα ότι είναι τρελός».

 

«Δουλέψαμε όμως πολύ σκληρά και πάντα πιστεύαμε στους εαυτούς μας. Δουλεύουμε όλοι μαζί με τον ίδιο τρόπο και αυτό είναι σημαντικό».

 

«Εδώ ξέρουμε ότι είναι μια πίστα καλή για εμάς και στην αρχή του αγώνα προσπάθησα να διαχειριστώ την κατάσταση, διότι δεν ένιωθα καλά με την πρώτη μοτοσυκλέτα».

 

«Με τη δεύτερη μπορούσα να πιέσω και να δώσω το 100%, έκανα τον ταχύτερο γύρο μου και κατάφερα να πάρω μια διαφορά».

 

Εδώ να θυμίσουμε ότι ο αγώνας έγινε στο στεγνό, αλλά για λόγους ασφαλείας - μετά το περιστατικό με τον Redding - ο αγώνας μειώθηκε στους 20 γύρους και όλοι έπρεπε υποχρεωτικά ν’ αλλάξουν μοτοσυκλέτα.

 

Για τη μάχη του με τον Valentino Rossi πριν μπουν και οι δυο στα pits, ο Marquez σχολίασε: «Ήταν καλή μάχη. Προσπαθούσα να μείνω συγκεντρωμένος».

 

«Είχαμε γρήγορο ρυθμό, ενώ η πίστα ήταν πολύ επικίνδυνη με τα διάφορα υγρά σημεία της».

 

«Με πέρασε κάποιες φορές και τον πέρασα κι εγώ, επομένως ήταν μια πολύ καλή μάχη»

 

Επόμενο άρθρο »

Ανεξήγητη πτώση ρυθμού για Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto2: Νίκησε ο Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα