• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo στην Ducati και επίσημα
Οι ανακοινώσεις των ομάδων
Νέα 18/04/2016 - 22:50

Ως συνήθως οι μεταγραφές στο MotoGP ανακοινώνονται πρώτα με το δελτίο τύπου που πληροφορεί για το τέλος της συνεργασίας και μετά από λίγη ώρα φθάνει το δελτίο τύπου που ανακοινώνει τη νέα. Έτσι αυτό που γράφαμε ήδη από το Σάββατο 19 Μαρτίου, την παραμονή του Αγώνα στο Κατάρ, ότι δηλαδή ο Lorenzo θα πάει στην Ducati, είναι πια επίσημο.

“Η Yamaha είναι εξαιρετικά ευγνώμων για τη συνεισφορά του Jorge στις επιτυχίες στους αγώνες και δεν βλέπει την ώρα να μοιραστεί κι άλλες αξέχαστες στιγμές στους 15 Γύρους που απομένουν για το MotoGP του 2016, την ένατη σεζόν μαζί. Η Yamaha Motor Co. Εύχεται στον Lorenzo το καλύτερο για το μέλλον του και επιβεβαιώνει ξανά ότι η ομάδα Movistar Yamaha MotoGP θα δώσει την πλήρη υποστήριξή της για να κατακτήση τον 4ο Τίτλο του στο MotoGP”, λέει η ανακοίνωση της φετινής ομάδας, που συνεχίζει: “Έχοντας επιβεβαιώσει τη συνεργασία με τον Valentino Rossi για το 2017 και το 2018, η Yamaha θα ανακοινώσει την μελλοντική σύνθεση της ομάδας Movistar Yamaha MotoGP μόλις κλείσει τη συμφωνία με τον δεύτερο πιλότο”.

Από την πλευρά του εργοστασίου του Borgo Panigale η λιτή ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Η Ducati ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Jorge Lorenzo μέσω της οποίας ο Ισπανός πιλότος θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2017 και του 2018 πάνω στη σέλα μιας Ducati Desmosedici GP της ομάδας Ducati Team”.

Επόμενο άρθρο »

Η Yamaha Tsokos Racing στην Τρίπολη

« Προηγούμενο άρθρο

Motocross το Σαββατοκύριακο 23 - 24 Απριλίου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα