• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3: ΕΔ3
Ήταν υπόθεση του Binder!
Νέα 23/04/2016 - 11:22

Εντυπωσιακός ο Brad Binder, ανέβασε ψηλά τον πήχη για τους υπόλοιπους στην πίστα της Jerez, κατορθώνοντας να κάνει 1:46,575!

 

Ο Ν. Αφρικανός έριξε το βάρος - και σήμερα - στο ρυθμό αγώνα και στη δεύτερη έξοδό του έκανε μίνι προσομοίωση 13 γύρων!

 

Σ’ αυτή του την έξοδο ήταν εντυπωσιακός με δυο ταχύτατους γύρους στο 1:46 - ο καλύτερός του κάτω από το ρεκόρ πίστας - και σταθερός στο 1:47!

 

Ο Binder βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να πάρει το δέκατο βάθρο της καριέρας του την Κυριακή, που ενδεχομένως να είναι «το καλό» καθώς ποτέ δεν έχει ανέβει στο ψηλότερο σκαλί!

 

Δυνατό ανταγωνισμό όμως θα συναντήσει από τον Jorge Navarro, ο οποίος σήμερα το πρωί έκανε το δεύτερο χρόνο κι έμεινε πίσω για 0,353δ.

 

Τρεις Honda ακολούθησαν την κυρίαρχη KTM του Brad Binder, καθώς πλην του Navarro και οι Bastianini-Antonelli ανέβηκαν στις πρώτες θέσεις.

 

Ο Nicolo Bulega δεν κατάφερε στα τελευταία λεπτά να βελτιωθεί και από τη δεύτερη θέση που κρατούσε, έπεσε στην πέμπτη.

 

Στο ένα δέκατο τον πλησίασε ο Phillip Oettl, η παρουσία του οποίου στην έκτη θέση μόνο ως ευχάριστη μπορεί να χαρακτηριστεί.

 

Και ο Fenati δεν βρήκε το κάτι παραπάνω που ήθελε στα τελευταία λεπτά και δεν βελτίωσε το χρόνο του, μένοντας στην 8η θέση, 19χιλ πίσω από τον Kornfeil.

 

Στη συνέχεια έχουμε τρεις Mahindra, με τον Francesco Bagnaia να κάνει τον ένατο καλύτερο χρόνο.

 

Αυτός που έκλεψε την παράσταση όμως είναι ο Albert Arenas, η «προσθήκη» για το Γύρο της Jerez που αγωνίζεται με Mahindra!

 

Ο Ισπανός ήταν δωδέκατος και μόλις 22χιλ πιο αργός από τον Bagnaia. Ανάμεσά τους ο Tatsuki Suzuki, με τον Ασιάτη να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Jerez MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Χαρίζουμε τσάμπα χρόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα