• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To «κατηγορώ» του Pedrosa!
Πρέπει κάτι να γίνει με το θέαμα
Νέα 26/04/2016 - 17:35

Ο Valentino Rossi πήρε μια πολύ σημαντική νίκη στο GP της Jerez, κερδίζοντας από την pole, έχοντας τον ταχύτερο γύρο και χωρίς να απειληθεί σχεδόν ποτέ!

 

Ήταν ένας αγώνας που χάρισε 25 πολύτιμους βαθμούς για τον Vale στο Πρωτάθλημα, αλλά ελάχιστο θέαμα για τους οπαδούς.

 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Dani Pedrosa, εξήγησε ότι - κατά τη γνώμη του - η Michelin και οι διοργανωτές ευθύνονται για τον βαρετό αγώνα.

 

«Δεν τον είδα τον αγώνα, αλλά ήταν αρκετά βαρετός σωστά; Ο ρυθμός, οι χρόνοι, όλα ήταν πιο αργά», ξεκίνησε να λέει ο Ισπανός.

 

Ο φετινός αγώνας πράγματι ήταν 31 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον αντίστοιχο περσινό στην Jerez.

 

«Νομίζω ότι οι διοργανωτές και ο προμηθευτής ελαστικών πρέπει να σκεφτούν κάποιες ιδέες, διότι το πρόβλημα δεν είναι στην Ducati, στην Yamaha ή στην Honda».

 

«Οι κανονισμοί είναι πολύ περιοριστικοί, όπως και τα τεστ, ενώ και οι κινητήρες είναι σφραγισμένοι».

 

«Πρέπει να γίνουν πιο ευέλικτοι, να υπάρξουν βελτιώσεις. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί το Πρωτάθλημα έτσι δεν έχει ενδιαφέρον».

 

Τέλος, ο Pedrosa επανέλαβε τη δυσφορία του για την απόφαση της Michelin να αλλάξει το πίσω σλικ ελαστικό μετά το συμβάν στην Αργεντινή με τον Redding.

 

Τα νέα ελαστικά, με τον πιο ενισχυμένο σκελετό για να αντέχουν περισσότερο, δυσκολεύουν αφάνταστα τον Ισπανό, που παλεύει να βρει πρόσφυση.

 

«Τώρα δουλεύουμε με αυτά τα ελαστικά, αλλά μέσα στα επόμενα GP αν έρθει η Michelin και αποφασίσει να αλλάξει τα ελαστικά, όλη η δουλειά θα πάει χαμένη».

 

«Αν για παράδειγμα φτιάξουμε καινούργια εξαρτήματα, ας πούμε πιρούνι και μετά φέρουν ένα άλλο ελαστικό, εμείς θα πρέπει να πετάξουμε αυτές τις αναβαθμίσεις».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Οι δυο εξηγήσεις για τη νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Εξάφτερος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα