• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
R.I.P. Michael Czysz
«Έφυγε» ένας δημιουργικός σχεδιαστής
Νέα Αγοράς 10/05/2016 - 13:38

Τον Michael Czysz ίσως οι περισσότεροι να μην τον γνωρίζουν, είναι ένα όνομα όμως που μας κέντρισε το ενδιαφέρον πριν από μερικά χρόνια, όταν σχεδίαζε μια ακραία MotoGP μοτοσυκλέτα.

 

Ήταν ένας από τους πιο τολμηρούς και δημιουργικούς σχεδιαστές μοτοσυκλέτας της γενιάς του, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε στρέψει το ενδιαφέρον του στις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

 

Ο Michael Czysz ήταν λάτρεις των μοτοσυκλετών και των αγώνων και μάλιστα από το 2010 ως το 2013 είχε καταφέρει να κερδίζει στον αγώνα του Isle of Man TT Zero.

 

Ο Czysz ήταν ένας άνθρωπος με αστείρευτη ενέργεια, αλλά και οικονομικά ανεξάρτητος και ικανός να στηρίξει τα σχέδιά του, έχοντας κάνει «όνομα» ως σχεδιαστής.

 

Όταν, πριν από μερικά χρόνια, διεγνώσθη με μια σπάνια μορφής καρκίνου, ήξερε και ο ίδιος πολύ καλά ότι η μάχη ήταν άνιση. Αποσύρθηκε από το σχεδιασμό μοτοσυκλετών και για λίγο ξεχάστηκε.

 

Το Σάββατο που μας πέρασε όμως, ο Czysz κατέληξε βυθίζοντας σε πένθος τους οικείους του αλλά και όλους τους λάτρεις των δυο τροχών.

 

Την επιρροή που άσκησε στο χώρο των δυο τροχών και γενικά το σχεδιαστικό του υπόβαθρο, μπορούμε να δούμε στο παρακάτω video.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Super διαγωνισμός MOTUL-MOTOGP WORLD!

« Προηγούμενο άρθρο

TEST RIDE EVENT B.M.W. Motorrad

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα