• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
14ος Αγώνας - GP Ουγγαρίας (Balaton Park)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Με το πίσω ελαστικό του Le Mans!
Αυτό με το μαλακότερο σκελετό
Νέα 18/05/2016 - 18:21

Η Michelin επιβεβαίωσε ότι το πίσω ελαστικό με το μαλακότερο σκελετό - το οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Le Mans - θα είναι διαθέσιμο και στο Mugello.

 

Αυτό το Σ/Κ, οι αναβάτες θα έχουν δυο επιλογές: το μεσαίο και το μαλακό. Και τα δυο θα είναι ασύμμετρα με πιο σκληρή γόμα στα δεξιά.

 

Όσο για το μπροστινό θα έχουν τρεις επιλογές: το μαλακό, το μεσαίο και το σκληρό. Παράλληλα θα έχουν δυο βρόχινα και το ενδιάμεσο.

 

Ο Piero Taramasso, διευθυντής του Αγωνιστικού τμήματος της Michelin, εξηγεί: «Στο Le Mans το νέο ελαστικό δούλεψε καλά».

 

«Όμως το Mugello είναι τελείως διαφορετικό».

 

«Κανονίσαμε να έχουμε ένα ελαστικό που θα αποδίδει καλά στα δυνατά φρεναρίσματα και θα προσφέρει σημαντική πρόσφυση στα μεγάλα πλαγιάσματα».

 

«Παράλληλα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και οι αλλαγές στη θερμοκρασία, καθώς η πίστα μπορεί να ξεπεράσει τους 40o C ή και να βρέξει».

Επόμενο άρθρο »

Ο Stoner στο Mugello!

« Προηγούμενο άρθρο

Θα είμαστε ανταγωνιστικοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ