• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Σαν νίκη!
Η 2η θέση, ειδικά μετά την πτώση του Vale
Νέα 27/06/2016 - 14:44

Ο Marc Marquez θεωρεί τη 2η θέση που πήρε χτες ισάξια με νίκη, προσθέτοντας 20β ενώ οι βασικοί του αντίπαλοι είχαν καταστροφική ημέρα!

 

Ο Marquez έχασε τη νίκη - στο δεύτερο μέρος ενός χαοτικού αγώνα - από τον Jack Miller, που πήρε την 1η του νίκη στη μεγάλη κατηγορία.

 

Από την άλλη ο Rossi έπεφτε λίγο αφότου είχαμε επανεκκίνηση του αγώνα, με τον Lorenzo να δυσκολεύεται και να τερματίζει 10ος.

 

Στο τέλος ο Marquez παραδέχτηκε ότι ήταν ικανοποιημένος και με τη 2η θέση, κάνοντας διαφορά 24β και 42β από τους Lorenzo και Rossi αντίστοιχα.

 

«Σήμερα ήταν ένας αγώνας για να χάσεις βαθμούς και όλη η ομάδα μου έλεγε - πάνω από 40 φορές - σε παρακαλούμε να τερματίσεις».

 

«Στο δεύτερο μέρος ο Valentino πίεσε πολύ και είπα, οκ, δεν μπορώ να τον ακολουθήσω. Έκανα τον αγώνα μου χωρίς πανικό ή άγχος».

 

«Ο Valentino πίεσε πραγματικά πολύ και σε δυο γύρους είχε κάνει διαφορά 2-3 δευτερόλεπτα. Ήταν απίστευτα γρήγορος».

 

«Πίεζα κι εγώ, αλλά μέσα στα όριά μου. Όταν όμως είδα ότι έπεσε και ότι ο Jorge ήταν πολύ πίσω, απλά ακολούθησα τον Miller όταν με πέρασε».

 

«Αυτή η δεύτερη θέση είναι σαν νίκη διότι οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες και αυτοί οι 20β θα είναι πολύ σημαντικοί για το Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Πιο αργός από ποτέ!

« Προηγούμενο άρθρο

O Miller νικητής σε έναν συναρπαστικό αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα