• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ας έπεφτα!
Στο τέλος δεν με ένοιαζε τι θα γινόταν!
Νέα 17/07/2016 - 21:14

Ο Cal Crutchlow παραδέχτηκε ότι δεν τον ένοιαζε αν έπεφτε στο τελευταίο στάδιο του αγώνα, όταν και άρχιζε να πιέζει πολύ τη μοτοσυκλέτα του!

 

Ο Βρετανός ισοφάρισε το καλύτερό του αποτέλεσμα στη μεγάλη κατηγορία, κατακτώντας τη 2η θέση σ’ έναν αγώνα στρατηγικής με τα ελαστικά.

 

Η πίστα του Sachsenring ήταν βρεγμένη στην αρχή για να στεγνώσει σε μεγάλο βαθμό προς το τέλος, όταν ο ρυθμός του Crutchlow ήταν πολύ δυνατός.

 

Πάντως ο Βρετανός έκανε σχετικά αργά την αλλαγή ελαστικών του από βρόχινα σε σλικ. Βγήκε στην πίστα 4ος και στην πορεία πέρασε τους Dovizioso και Redding.

 

Μετά τον αγώνα, ο Crutchlow αποκάλυψε ότι ο Lucio Cecchinello τον παρακάλεσε να βάλει ως προτεραιότητά του να τερματίσει, ο ίδιος όμως πήρε ρίσκα!

 

«Δεν ξέρω για πόσο έμεινα με τη μοτοσυκλέτα με το σκληρό μπροστινό ελαστικό. Το χρησιμοποίησα το πρωί στο ζέσταμα, αλλά χρειάστηκε οχτώ γύρους για να φτάσει σε καλή θερμοκρασία».

 

«Στο ζέσταμα μάλιστα παραλίγο να πέσω! Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ, αλλά ήξερα ότι θα τα κατάφερνα. Έπρεπε να προκριθούμε σε καλύτερη θέση, δείξαμε όμως για το τι είμαστε ικανοί».

 

«Πήρα ρίσκα, ναι, αλλά γιατί όχι; Δεν είχα τίποτα να χάσω. Στους πέντε τελευταίους γύρους έπρεπε να πιέσω δεν με ενδιέφερε αν θα έπεφτα

 

Από την άλλη ήταν απογοητευμένος που δεν μπήκε πιο νωρίς στα pits για να αλλάξει από τα βρόχινα στα σλικ ελαστικά.

 

«Ειλικρινά έπρεπε να βγω νωρίτερα. Δεν ήξερα. Δεν πίστευα ότι θα μπει κανείς... δεν πίστευα ότι ήταν κάποιος εκεί έξω με σλικ».

 

«Ακολουθούσα τους Rossi και Dovi που είναι και οι δυο πολύ έμπειροι σε τέτοιες συνθήκες. Δεν θα έμπαινα, το αποφάσισα την τελευταία στιγμή! Πάντα είναι ένα στοίχημα».

Επόμενο άρθρο »

Επιμένει ο Lorenzo:

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Να έμπαινα νωρίτερα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα