• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η GP17 στήνεται για τον Lorenzo!
Ciabatti: Και ο Stoner μας βοηθά σ’ αυτό
Νέα 26/07/2016 - 14:24

Ο Paolo Ciabatti τονίζει ότι ο Jorge Lorenzo γνωρίζει πλήρως ότι οι νίκες που δεν έχουν έρθει με τους Iannone-Dovizioso δεν αντικατοπτρίζει την ανταγωνιστικότητα της μοτοσυκλέτας τους!

 

Ο Dovi είναι ένατος στη βαθμολογία και 111 βαθμούς πίσω από τον Marquez, ενώ ο Iannone είναι όγδοος και 107β πίσω από τον Ισπανό της Repsol Honda.

 

Επιπλέον, στο πρώτο μισό της σεζόν, οι κόκκινοι έχουν μόλις 4 βάθρα (από δυο ο κάθε αναβάτης) που είναι πολύ κάτω από τις προσδοκίες για φέτος. Θυμίζουμε ότι στην Ducati μιλούσαν για 2 νίκες τουλάχιστον!

 

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στη βαθμολογία θα ήταν αρκετά καλύτερα για τους κόκκινους, αν έλειπαν συγκεκριμένα περιστατικά παρορμητισμού ή ατυχίας στην αρχή της σεζόν.

 

«Ο Jorge είναι πολύ γρήγορος κι έξυπνος αναβάτης. Έχει δει τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας μας», ήταν τα πρώτα σχόλια του Ciabatti.

 

«Πλην μερικών εξαιρέσεων όπου είχαμε πρόβλημα πρόσφυσης, όπως για παράδειγμα στους δυο Ισπανικούς Γύρους, η Desmosedici πάντα δουλεύει καλά».

 

«Ο Jorge γνωρίζει καλά το επίπεδο ανταγωνιστικότητας της μοτοσυκλέτας μας και δεν έχει ν’ ανησυχεί για τίποτα, διότι δουλεύουμε για τη μοτοσυκλέτα του 2017 λαμβάνοντας υπόψη το στυλ του».

 

«Και πρέπει να τονίσουμε ότι και ο Casey Stoner μας βοηθά με αυτό και τον ξέρει πάρα πολύ καλά».

Επόμενο άρθρο »

Το Νέο Μέλλον!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Γιάννης Περιστεράς πήρε 50β. στο CIV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα