• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν είναι αυτοσκοπός!
Να πάρω την 1η νίκη μετά το 2009
Νέα 28/07/2016 - 14:08

Ο Andrea Dovizioso τονίζει ότι ακόμα και να νικήσει σ’ έναν αγώνα, αυτό δεν θα σημαίνει πολλά αν η Desmosedici δεν είναι σε θέση μονίμως να παλεύει για τις πρώτες θέσεις.

 

Οι ευκαιρίες υπήρχαν φέτος, αλλά χάθηκαν όλες για τον Ιταλό άσο της Ducati, ο οποίος θα παραμείνει τη νέα σεζόν στην ομάδα, πλάι στον Jorge Lorenzo.

 

Μάλιστα από το 2009 και το Donington Park, έχουν περάσει 160 αγώνες χωρίς νίκη για τον Ιταλό, ο οποίος πάντως δηλώνει άνετος και προσηλωμένος στο στόχο του.

 

«Δεν είναι αυτοσκοπός για μένα να κερδίσω έναν αγώνα και αυτό επειδή όταν ξέρεις ότι έχεις κάνει καλή δουλειά, νοιώθεις ήρεμος».

 

«Φυσικά μια νίκη, ειδικά στο στεγνό, γεμίζει με αυτοπεποίθηση την ομάδα κι εσένα. Είμαστε όμως εδώ για να παλέψουμε και να κερδίσουμε τον Τίτλο».

 

«Αν κερδίζαμε έναν αγώνα, αλλά δεν είχαμε τις δυνατότητες να παλέψουμε για τη νίκη, στο στεγνό, σε κάθε πίστα, τότε δεν θα άλλαζαν πολλά».

 

«Η νίκη σε κάνει να νοιώθεις καλά, αλλά δεν είναι μια νίκη αυτή που θα φέρει τις μεγάλες αλλαγές. Θέλουμε κάτι ακόμα στο στεγνό».

 

Στα μισά του Πρωταθλήματος, ο Dovi είναι ένατος με 59 βαθμούς πίσω από τον Iannone αλλά και τον Hector Barbera που είναι η καλύτερη Ducati!

 

Μπορεί το πρώτο μισό να ήταν καταστροφικό για τον Ιταλό, τουλάχιστον όμως τώρα μπορεί να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στην εξέλιξη της Desmosedici.

 

«Κατά τη γνώμη μου το σύνολό μας είναι πολύ καλό», πρόσθεσε ο Ιταλός. «Όχι τόσο όσο θα θέλαμε, αυτό είναι αλήθεια, αλλά ξέρουμε που χάνουμε και πως να βελτιωθούμε».

 

«Σ’ αυτό έχουμε στρέψει την προσοχή μας και αφού δεν είμαστε στη μάχη για τον Τίτλο, αυτό μας επιτρέπει να εξελίσσουμε τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Ο Melandri στην Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Συνέντευξη Suppo: Μέρος 1ο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα