• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Χολωμένος ο Giugliano!
Τσαντισμένος με Ducati σκέφτεται ακόμα και την Moto2
Νέα 28/07/2016 - 17:53

Δεν είναι ακόμα επίσημο, ωστόσο όλοι στο paddock των SBK-Motul γνωρίζουν ότι ο Davide Giugliano δεν θα συνεχίσει με την Aruba.it Ducati και τη νέα σεζόν.


Αυτό έχει γνωστοποιηθεί και στον ίδιο τον Ιταλό άσο, ο οποίος - όπως φαίνεται και από τις παρακάτω δηλώσεις του - δεν το έχει πάρει και τόσο καλά!

 

Ο Giugliano είναι ανεβασμένος στους τελευταίους τέσσερεις Γύρους του Πρωταθλήματος, έχοντας  σταθερή παρουσία στο βάθρο.

 

Παράλληλα είναι 4ος στη βαθμολογία, με 75β διαφοράς από τον ομόσταυλό του, τον Davies, που δεν είναι τεράστια αν υπολογίσει κανείς ότι κάθε Γύρος «δίνει» 50β.

 

«Δεν μπορώ ν’ αποφασίσω εγώ ποιος θα είναι στην ομάδα του χρόνου. Θέλω να μείνω, αλλά αν δεν είναι εφικτό... ας είναι!» τονίζει ο Giugliano.

 

«Από την Μαλαισία κι έπειτα έχω πάρει περισσότερους βαθμούς από τον Davies! Η πραγματικότητα είναι ότι το 2015 είχα δυο άσχημους τραυματισμούς».

 

«Πολλοί δεν θα είχαν επανέλθει από κάτι τέτοιο, ενώ φέτος ξεκινήσαμε με μια καινούργια ομάδα... σαν να ξεκινούσαμε δηλαδή από την αρχή».

 

Σ’ αυτούς που τον κατηγορούν ότι δεν έχει καταφέρει να πάρει έστω και μια νίκη με μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα, απαντάει:

 

«Το Πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Ο Nicky Hayden ήρθε, ένας Πρωταθλητής στο MotoGP και πήρε μόλις τρία βάθρα, με μια νίκη».

 

Για το μέλλον του «...μιλάω με κάποιες ομάδες στα SBK-Motul αλλά δεν θα με πείραζε να αγωνιστώ και στην Moto2, σ’ ένα Πρωτάθλημα που το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον».

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Δεν είμαι στο επίπεδο

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Ο Melandri στην Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα