• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Δεν είμαι στο επίπεδο
Που θα έπρεπε να είμαι!
Νέα 28/07/2016 - 21:42

Ο Aleix Espargaro δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την παρουσία του στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να βελτιώσει τα αποτελέσματά του στο δεύτερο μισό.

 

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Ισπανός άσος ανακοίνωσε ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την Aprilia, χωρίς αυτό να κάμπτει την αποφασιστικότητά του για να βελτιώσει τη φετινή του παρουσία στο Πρωτάθλημα.

 

Στα μισά της σεζόν, ο Espargaro είναι 11ος στη βαθμολογία με 51 βαθμούς - 119 λιγότερους από τον Marquez - και 32 από τον Maverick Vinales.

 

«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με την απόδοσή μου μέχρι στιγμής. Απέχω πολύ από το επίπεδο που θα έπρεπε να είμαι και δουλεύω σκληρά για να ολοκληρώσω τη σεζόν πιο δυνατά».

 

Η αλήθεια είναι πάντως ότι του έλειπε και το κίνητρο φέτος, μιας και ήθελε να μείνει στην οικογένεια της Suzuki.

 

Όμως ο Ισπανός ένοιωσε έντονα προδομένος από τη στάση του κατασκευαστή, η μοτοσυκλέτα του οποίου εξελίχθηκε σε μεγάλο βαθμό από τον ίδιο.

 

Ωστόσο όταν ο Vinales ανακοίνωνε ότι θα πάει τελικά στην Yamaha, η Suzuki έκλεινε τον Iannone χωρίς καν να έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τον Aleix Espargaro.

 

Μια στάση που πίκρανε πολύ τον ταλαντούχο Ισπανό αναβάτη.

 

«Υπήρξε επιρροή από εξωτερικούς παράγοντες κι έτσι δεν είχα 100% κίνητρο».

 

«Όταν όμως ανεβαίνεις πάνω στη μοτοσυκλέτα και ξεκινάς τη δουλειά θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός και δουλεύω πιο σκληρά από ποτέ με την ομάδα για να είμαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης».

Επόμενο άρθρο »

Suzuka: Η Yamaha στην pole!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Χολωμένος ο Giugliano!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα