• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Στη «μάχη» της Αγγλίας!
Ακόμα ένα βήμα προς τον Τίτλο για τον Binder;
Νέα 30/08/2016 - 13:23

Μετά από δυο δύσκολους αγώνες στο βρεγμένο σε Γερμανία και Ολλανδία, ο Binder έδειξε ένα καταπληκτικό πρόσωπο στη βρεγμένη πίστα του Brno!

 

Ο Ν. Αφρικανός έφτασε στην Τσεχία με προβάδισμα 67β από τον δεύτερο και ήταν φοβερός στον αγώνα, μέχρι που έκανε το λάθος κι έπεσε λίγο πριν το τέλος.

 

Το ευτύχημα για τον Binder ήταν ότι αφενός ο Jorge Navarro πήρε μόλις την 10η θέση, αφετέρου ο έτερος - μέχρι πρότινος - διεκδικητής του Τίτλου, Romano Fenati είναι εκτός συναγωνισμού.

 

Μετά την Τσεχία είναι ο Enea Bastianini αυτός που ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά ο Ιταλός έχει μια διαφορά πάνω από 80β από τον Binder.

 

Ο Τίτλος θα παιχτεί ανάμεσα στον Binder και τον Navarro, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και να θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα αυτή την Κυριακή στο Silverstone.

 

Όμως ήταν άλλος αυτός που έκλεψε την παράσταση στο Brno! Ο John McPhee έκανε εκπληκτικά πράγματα στο βρεγμένο και πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του!

 

Μια νίκη που ήρθε την κατάλληλη στιγμή, καθώς ο επόμενος Γύρος είναι ο εντός έδρας για τον νεαρό αναβάτη.

 

Ήταν στο Silverstone πέρυσι που ο Jorge Navarro κατάφερε να πάρει την πρώτη pole position της καριέρας του. Μια καριέρα που έχει συνεχώς ανοδική πορεία.

 

Παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε σοβαρά - έσπασε το πόδι του - μετά το Γύρο στην Καταλονία, ο Navarro παραμένει στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Ο Ισπανός είχε μια πτώση και στο Αυστριακό GP, ευτυχώς χωρίς συνέπειες για το δεξί ήδη τραυματισμένο πόδι του, ενώ στην Τσεχία έκλεισε τη δεκάδα.

 

Κέρδισε μόλις έξι βαθμούς σε σχέση με τον Binder και οπωσδήποτε θα προσπαθήσει να κερδίσει κι άλλο έδαφος στην Αγγλία.

 

Τα πάντα είναι ανοιχτά στην κατηγορία βέβαια, καθώς ήδη στους πρώτους έντεκα αγώνες της σεζόν έχουμε οχτώ διαφορετικούς νικητές και δεν αποκλείεται κάποιος άλλος να καταφέρει να πάρει τους 25β στο Silverstone.

Επόμενο άρθρο »

Τρία νέα βρόχινα ελαστικά στο Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Τη «συνέχεια» θέλει ο Barbera

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα