• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρία νέα βρόχινα ελαστικά στο Silverstone
Αποφασίστηκε η τελική επιλογή από την Michelin
Νέα 30/08/2016 - 13:59

Η Michelin αποφάσισε ποια τρία βρόχινα ελαστικά θα φέρει στον επόμενο Γύρο του Silverstone, σε μια περιοχή που ο καιρός είναι απρόβλεπτος.

 

Για το μπροστινό, εκεί που είχαμε πολλά προβλήματα στην Τσεχία, η Michelin θα φέρει τρεις επιλογές: το έξτρα μαλακό, το μαλακό και το μεσαίο.

 

Για τα πίσω βρόχινα ελαστικά, ο κατασκευαστής θα έχει δυο επιλογές για τους οδηγούς της μεγάλης κατηγορίας: το μαλακό ή το σκληρό.

 

«Το Silverstone είναι ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες για εμάς, καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις εκεί από πλευράς καιρού».

 

«Πέρα από τη βροχή, μπορεί να κάνει κρύο και να έχει αέρα, ενώ αν βγει τελικά ο ήλιος μπορεί να ανεβάσει γρήγορα θερμοκρασία».

 

«Είναι μια τεχνική και γρήγορη πίστα κι έτσι θέλουμε ελαστικά που να ανταπεξέλθουν. Έχουμε φέρει πίσω γόμες που πιστεύουμε ότι θα δουλέψουν καλά».

 

«Ο σκελετός τους είναι βασισμένος στα ελαστικά του Brno που είχαν επιτυχία στο Brno, με τους Marquez και Lorenzo να κάνουν απόλυτους χρόνους πίστας».

 

Για τα σλικ, η Michelin θα δώσει τρεις επιλογές μπροστά - μαλακό/μεσαίο/σκληρό - και δυο ασύμμετρα πίσω: μαλακό ή μεσαίο.

Επόμενο άρθρο »

Polyccio: Αρκετή βροχή είχαμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Στη «μάχη» της Αγγλίας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα