• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Polyccio: Αρκετή βροχή είχαμε!
Ό,τι και να γίνει όμως θα είμαστε προετοιμασμένοι
Νέα 30/08/2016 - 14:44

Η βροχή τείνει να γίνει συνηθισμένο φαινόμενο στους πρόσφατους Γύρους του Πρωταθλήματος, με τον Pol Espargaro να ελπίζει σ’ ένα στεγνό Silverstone.

 

Ο Ισπανός άσος ανυπομονεί για τον 12ο Γύρο, σε μια πίστα που του αρέσει και διασκεδάζει όταν οδηγεί την Μ1.

 

Πρόθεσή του φυσικά είναι να είναι αυτός η καλύτερη δορυφορική μοτοσυκλέτα με το τέλος του Κυριακάτικου αγώνα. Μετά το θετικό πρόσφατο τεστ στο Brno, ο Polyccio δηλώνει έτοιμος για το Silverstone!

 

«Θέλω να επιστρέψω εκεί που ανήκω», σχολίασε στην αρχή ο Pol Espargaro, προερχόμενος από ένα δύσκολο Σ/Κ στην Τσεχία, όταν τερμάτισε 13ος.

 

«Πάντα το διασκεδάζω στο Silverstone και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά εκεί, ειδικά μετά το θετικό τεστ στο Brno».

 

«Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει με τον καιρό. Είχαμε αρκετή βροχή το προηγούμενο διάστημα κι έτσι ελπίζω ότι θα γίνει ο αγώνας στο στεγνό».

 

«Ό,τι και να γίνει όμως είμαστε έτοιμοι για κάθε περίσταση. Είμαι αποφασισμένος να φύγω από εκεί με μια δυνατή εμφάνιση».

 

Ο Ισπανός άσος δεν ξέχασε τον ομόσταυλό του, τον Bradley Smith, που θα χάσει τον εντός έδρας αγώνα του, αλλά και τον επόμενο στο Misano.

 

«Λυπάμαι για τον Bradley που θα χάσει τους δυο επόμενους Γύρους λόγω του τραυματισμού του, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός στο μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Ψάχνει τη χαμένη αυτοπεποίθηση

« Προηγούμενο άρθρο

Τρία νέα βρόχινα ελαστικά στο Silverstone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα