• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Αξίζαμε τη νίκη!
Ανησύχησα στην αρχή με το μαλακό μπροστά
Νέα 11/09/2016 - 23:19

Ο Dani Pedrosa έγινε ο 8ος διαφορετικός νικητής στη φετινή αγωνιστική σεζόν, ένα ιστορικό επίτευγμα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ποτέ από το 1949!!

 

Παράλληλα, ο Pedrosa έβαλε τέλος σ’ ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς βάθρο, που είναι και το μεγαλύτερο σερί του από τότε που αγωνιζόταν στα 125cc.

 

«Δυσκολευόμασταν, ειδικά εμείς κι έτσι ειδικά οι μηχανικοί μου αξίζουν τη νίκη, είναι μια καταπληκτική ημέρα γι’ αυτούς. Στους τελευταίους αγώνες είχαμε διαφορετικούς νικητές και τώρα χαίρομαι που είμαι εγώ».

 

«Όλοι με υποστήριξαν σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, η οικογένειά μου, οι οπαδοί μου, οι φίλοι μου κι έτσι είναι καταπληκτικό που τους χάρισα τη νίκη. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι όμως».

 

«Δούλεψα σκληρά στον αγώνα σήμερα. Ξεκίνησα πιο πίσω, 8ος κι έκανα καλή εκκίνηση κερδίζοντας δυο θέσεις, αλλά στους πρώτους γύρους δεν ήμουν πολύ γρήγορος».

 

«Όταν ο Valentino ξέφυγε μπροστά, ήταν πολύ δυνατός στην αρχή. Όταν ήμουν τέταρτος έμεινα μόνος για μερικούς γύρους, δεν κέρδιζα ούτε έχανα αλλά ήξερα ότι μπορώ να έχω καλό ρυθμό σήμερα».

 

«Ο ρυθμός ήταν πολύ δυνατός, από τα μισά και προς το τέλος. Προσπάθησα να είμαι συγκεντρωμένος και ήξερα ότι το κλειδί ήταν να μην κάνω λάθος. Ποτέ δεν σκέφτηκα τη νίκη παρά μόνο 10 γύρους πριν το τέλος».

 

«Στην αρχή σκεφτόμουν ότι έχω το βάθρο και μετά έβλεπα ότι πλησίαζα τον Valentino κι έτσι προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος μέχρι τέλους και άρπαξα την ευκαιρία για νίκη».

 

Ο Dani είχε βάλει σήμερα το μαλακό μπροστινό ελαστικό - μόνο ο Pirro το είχε επιλέξει - και στην αρχή ανησύχησε με την επιλογή του. Όμως όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια έκανε τη σωστή επιλογή.

 

«Ανησυχούσα λίγο στην αρχή, γιατί δεν το είχα δοκιμάσει στις ζεστές συνθήκες παρά μόνο το πρωί. Όμως είχα πολύ καλή αίσθηση μ’ αυτό, δεν ξέρω γιατί. Είναι μεσαίο, όπως και το άλλο, αλλά μας είπαν ότι είναι διαφορετικό μεσαίο».

 

«Όταν ξεκινήσαμε όμως μπορούσα και είχα καλό ρυθμό και δυνατό μέχρι το τέλος. Το διασκέδασα αυτή τη φορά, κάτι που δεν συνέβαινε στους τελευταίους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Εδώ ήταν σημαντική η νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ο Rossi δεν έχει τρόπους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα