• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν έκανα λάθος
Τα ελαστικά ήταν σωστά
Νέα 13/09/2016 - 14:35

Ο Marc Marquez επέλεξε το σκληρό μπροστινό της Michelin στον αγώνα του Misano και χωρίς να βρει έναν δυνατό ρυθμό, τερμάτισε στην 4η θέση χάνοντας εφτά βαθμούς από τον Rossi.

 

Αντίθετα ο Rossi κι ο Lorenzo έβαλαν το μεσαίο μπροστά, ενώ ο Dani Pedrosa φόρεσε το μαλακό και «πέταξε» προς τη νίκη, την πρώτη του για φέτος.

 

«Ήταν διαφορετική επιλογή σε σχέση με τους άλλους, αλλά το βασικό μας πρόβλημα ήταν κατά τη διάρκεια του Σ/Κ. Δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το νέο ελαστικό της Michelin».

 

«Δυσκολευόμουν πολύ και δεν μπορούσα να βρω καλή αίσθηση όλο το Σ/Κ. Το σκληρό ήταν η σωστή επιλογή για μένα. Αλλά για κάποιον λόγο, είχα ρυθμό όπως στις ΕΔ4, αλλά οι άλλοι ήταν πιο γρήγοροι και ειδικά ο Dani».

 

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι από τη στιγμή που δεν κατάφερε να περάσει τον Lorenzo στην αρχή του αγώνα, έκοψε το ρυθμό του για να μην ρισκάρει μια πτώση.

 

«Δεν κάναμε καλό αγώνα. Σ’ ένα κομμάτι του αγώνα ήμουν πολύ δυνατός, έπιασα τον Jorge και ήμουν κοντά στον Valentino, αλλά μετά ένοιωσα ότι αν συνέχιζα σ’ αυτό το ρυθμό ήταν πιθανό να έπεφτα».

 

Στη συνέχεια δεν έδειξε να ανησυχεί και πολύ με το γεγονός ότι η διαφορά του από τον Valentino Rossi μειώθηκε από τους 50 στους 43 βαθμούς.

 

«Φυσικά και θα ήθελα να αυξήσω τη διαφορά μου, αλλά στο κάτω-κάτω κάναμε λάθος στο Silverstone, ενώ εδώ ήταν μια πίστα που λέγαμε ότι θα χάναμε πολλούς βαθμούς, αλλά χάσαμε εφτά βαθμούς».

 

«Είμαι χαρούμενος μ’ αυτό, ακόμα και με το αποτέλεσμα. Φυσικά και ήθελα να είμαι στο βάθρο, αλλά δεν ήταν δυνατό. Τώρα πάμε στην Aragon που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ μου».

 

«Το πιο σημαντικό όμως για το Πρωτάθλημα είναι να είσαι σταθερός. Στον αγώνα δεν ένοιωθα καλά και δεν ήθελα να πετάξω 20β στον Rossi έτσι. Έχουμε χρόνο. Αν θέλουμε να πάρουμε ρίσκο, υπάρχει χρόνος. Τώρα όμως πρέπει να το διαχειριστούμε έτσι».

Επόμενο άρθρο »

Ο Lowes και στην Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Dani Pedrosa o μεγάλος νικητής του GP του Σαν Μαρίνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα