• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Μου ταιριάζει!
Η Aragon μ’ αρέσει περισσότερο απ’ το Misano
Νέα 21/09/2016 - 10:54

Αν και στους τελευταίους τέσσερεις αγώνες ο Marc Marquez έχει μόλις ένα βάθρο στο ενεργητικό του, η σταθερή του παρουσία στην 5αδα - και οι διαφορετικοί νικητές - τον βοήθησαν να διατηρήσει τη διαφορά του στη βαθμολογία.

 

Ο Ισπανός άσος της Repsol Honda ξεκίνησε το δεύτερο μισό της χρονιάς με διαφορά 48β από τον δεύτερο - τότε - Jorge Lorenzo και τώρα, τέσσερεις Γύρους μετά, η διαφορά του είναι 43β από τον Rossi.

 

Ο τελευταίος έχει καταφέρει να κερδίσει στους τέσσερεις τελευταίους αγώνες τον Marquez, αλλά χωρίς μεγάλο αντίκτυπο στο βαθμολογικό πίνακα. Απομένουν πέντε αγώνες για το τέλος και 125β συνολικά.

 

«Η Aragon μου αρέσει περισσότερο από το Misano», σχολίασε ο Marquez. «Νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα στο στυλ μου. Πάντως είναι αλήθεια ότι η ιδιαιτερότητα της φετινής σεζόν είναι ότι πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν από αγώνα σε αγώνα».

 

«Θα δούμε λοιπόν αν θα καταφέρουμε να διαχειριστούμε σωστά τα πράγματα και αν θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα καλό Σ/Κ. Θα προσεγγίσουμε τον αγώνα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όποια κατάσταση συναντήσουμε».

 

«Φυσικά θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για το βάθρο στον εντός έδρας αγώνα και μπροστά στο fan club μου».

 

Πέρυσι, ο Ισπανός άσος της Honda είχε πέσει προσπαθώντας ν’ ακολουθήσει το δυνατό ρυθμό που έδωσε από την αρχή στον αγώνα ο Jorge Lorenzo. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη πτώση του στην Aragon, καθώς εκεί έπεσε και το 2014 στο βρεγμένο.

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ: 1η θέση με κορυφαίους χρόνους!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Τα στατιστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα