• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ο Marquez δυο επίπεδα πάνω!
Όμως τα πάντα μπορεί να συμβούν αύριο
Νέα 24/09/2016 - 22:01

Για τον Jorge Lorenzo δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία: ο Marc Marquez είναι όχι ένα, αλλά δυο επίπεδα καλύτερος από τον ανταγωνισμό στην Aragon.

 

Ο Lorenzo πέτυχε το στόχο του και θα ξεκινήσει τον αγώνα από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, όμως αυτή του η επιτυχία δεν του εξασφαλίζει και σιγουριά για αύριο.

 

Στον ένα γύρο κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα ελαστικά και τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας του, όμως η διάρκεια του αγώνα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό.

 

«Ήξερα ότι θα τα πήγαινα καλά στις κατατακτήριες και είχα βάλει στόχο την πρώτη σειρά. Με τα μαλακά ελαστικά μπορώ και οδηγώ καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού.

 

«Με τα σκληρά όμως όλα γίνονται πιο πολύπλοκα. Δυσκολεύομαι περισσότερο από τους άλλους. Εδώ η Michelin έχει φέρει ελαστικά που είναι πολύ σκληρά για το στυλ μου».

 

«Μάλιστα το μαλακό πίσω ελαστικό, νομίζω ότι μπορεί να είναι επιλογή για μένα για τον αγώνα!»

 

«Θεωρώ ότι ο Marquez είναι ένα, ή ακόμα και δυο επίπεδα πάνω από τους άλλους. Αλλά δεν θέλω να με παρανοήσετε. Στο MotoGP μπορούν να συμβούν τα πάντα».

 

«Θυμάμαι τι έγινε με εμένα πριν από δυο χρόνια. Δυσκολευόμουν όλο το Σ/Κ, αλλά στον αγώνα κέρδισα επειδή ήταν flag-to-flag».

 

Ακόμα όμως κι αν βγάλουμε έξω τον παράγοντα καιρό, ακόμα και σε καλές συνθήκες η Yamaha έχει αρκετά προβλήματα στην Aragon.

 

«Έχουμε θέμα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό. Αυτό στρεσάρει και το μπροστινό ελαστικό και η μοτοσυκλέτα παίρνει πιο ανοιχτές γραμμές».

 

«Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, επειδή δεν έχουμε πρόσφυση ούτε στον μπροστά, αλλά ούτε και στον πίσω τροχό».

 

Τα μαλακά ελαστικά θα ήταν μια καλή λύση, αλλά «...ναι θα τα πήγαινα πολύ καλύτερα, αλλά μετά από λίγους γύρους η δεξιά πλευρά τους καταστρέφεται τελείως».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αν νοιώθω καλά;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez είναι επικίνδυνος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα