• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Αν νοιώθω καλά;
Τότε θα επιτεθώ από την αρχή!
Νέα 24/09/2016 - 22:51

Μετά από το δυνατό ρυθμό που έδειξε σήμερα ο Marc Marquez, η στρατηγική του Ισπανού στον αυριανό αγώνα ήταν ξεκάθαρη: θα προσπαθήσει να ξεφύγει μπροστά με μια σειρά γρήγορων γύρων στο χαμηλό ’48, όπως έκανε πέρυσι ο Lorenzo.

 

Όμως... «Θα δούμε. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι αίσθηση θα έχω αύριο, διότι φέτος με τα Michelin, μετά τον αγώνα της Moto2 και με μια αλλαγή στη θερμοκρασία, μπορεί να αλλάξει η αίσθησή σου».

 

«Αν είναι σαν σήμερα, νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και σε μια πίστα που πρέπει να επιτεθώ λίγο παραπάνω και αυτό θα κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε αύριο για ένα καλό αποτέλεσμα, διότι τα τελευταία χρόνια είμαι δυνατός εδώ τις δυο πρώτες ημέρες, αλλά την Κυριακή δεν ολοκλήρωνα με τον καλύτερο τρόπο».

 

«Ένας από τους στόχους μας αύριο είναι η νίκη, αλλά ο επόμενος στόχος είναι να προσπαθήσουμε να είμαστε μπροστά από τον Valentino. Όπως έχω ξαναπεί, αν δεν έχεις καλή αίσθηση, τότε το καλύτερο είναι να τερματίσεις τον αγώνα».

 

Ο ρυθμός του Marc Marquez αποτελεί φόβητρο για τους αντιπάλους του, κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος ο Valentino Rossi. Όμως αν αύριο τελικά δεν έχουμε παρόμοιες θερμοκρασίες, αυτό θα μπορούσε να προβληματίσει τον 23χρονο.

 

«Η pole είναι καλή, επειδή η πρώτη στροφή είναι επικίνδυνη, όμως το πιο σημαντικό είναι ο ρυθμός μας στις ΕΔ4. Ένοιωθα καλά. Θα δούμε όμως αύριο τι θα γίνει. Λένε ότι μπορεί να πέσει η θερμοκρασία λίγο».

 

«Το ερωτηματικό για μένα είναι το μπροστινό ελαστικό. Με το σκληρό και τις ψηλές θερμοκρασίες είμαι καλά, αλλά αν πέσει η θερμοκρασία θα δούμε. Πάντως είμαι έτοιμος για τον αγώνα».

 

«Φέτος σχεδόν κάθε φορά έχουμε αλλαγές στον καιρό και αυτό δίνει ενδιαφέρον στο Πρωτάθλημα. Ίσως σήμερα να ήμουν ο πιο γρήγορος, αλλά αύριο - με πιο χαμηλή θερμοκρασία - να δυσκολευτώ με τα ελαστικά».

 

«Είναι κάτι που πρέπει να αναλύσουμε καλά. Θα δούμε τη θερμοκρασία και θα αποφασίσουμε ποιό ελαστικό είναι το καλύτερο. Το καλό είναι ότι τα έχουμε δοκιμάσει όλα τα ελαστικά κι έχω καλή αίσθηση».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Βρήκαμε κάτι καλό!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ο Marquez δυο επίπεδα πάνω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα