• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Βρήκαμε κάτι καλό!
Σε δύσκολες συνθήκες, ελάχιστη πρόσφυση στην πίστα
Νέα 24/09/2016 - 23:27

Ο Andrea Dovizioso έκλεισε τις ΕΔ σήμερα το πρωί, φέρνοντας τη μοτοσυκλέτα του στην 8η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, προτού μπει στην πίστα για τις ΕΔ4.

 

Εκεί, ο Ιταλός άσος πήρε την έβδομη θέση, αλλά ήταν χαρούμενος διότι βρήκε κάτι καλό και μπορούσε με φθαρμένα ελαστικά να κάνει χρόνους στο χαμηλό ’49. Στη συνέχεια οι αλλαγές δούλεψαν και στις κατατακτήριες και πήρε την 4η θέση.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που κάναμε σήμερα, διότι βελτιώσαμε πάρα πολύ την αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα, κάτι που μου επέτρεψε να τα πάω καλά στις ΕΔ4».

 

«Ξεκινήσαμε με ελαστικά που είχαμε χρησιμοποιήσει το πρωί και παρά τη φθορά που είχαν, καταφέραμε να κάνουμε γύρους στο χαμηλό ’49, που είναι πολύ θετικό. Και οι κατατακτήριες πήγαν καλά και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου».

 

«Δούλεψαν σκληρά και σε δύσκολες συνθήκες, διότι η πίστα έχει πολύ λίγη πρόσφυση. Η δεύτερη σειρά είναι καλή και θα προσπαθήσω για το καλύτερο αύριο, ειδικά μιας και στο παρελθόν εδώ δεν έχω καταφέρει να πάρω καλά αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez απαντά για τις κίτρινες σημαίες

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Αν νοιώθω καλά;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα