• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez απαντά για τις κίτρινες σημαίες
Έγινε μπέρδεμα, δεν την είδα, δεν ήταν εκεί η σημαία
Νέα 24/09/2016 - 23:54

Στη συνέντευξη τύπου μετά τις κατατακτήριες, οι παρευρισκόμενοι ενημέρωσαν τον Marc Marquez για την κριτική που του άσκησε ο Aleix Espargaro, με τον οδηγό της Suzuki να κατηγορεί τον 23χρονο ότι ρισκάρει τις ζωές άλλων!

 

Τη δική του οπτική έδωσε ο Marquez για το συμβάν στην 14 στα μέσα περίπου των ΕΔ3. «Ήταν περίεργη πτώση. Υπήρξε μπέρδεμα με τις κίτρινες σημαίες. Όταν τις είδα προσπάθησα να φρενάρω αλλά δίπλωσε το μπροστινό».

 

«Έτσι έπεσα και ήταν τυχεροί ο Nicky και οι κριτές που απέφυγαν τη μοτοσυκλέτα του Pol». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό του 2013 στο Silverstone, όταν είχε τιμωρηθεί για αγνόηση των κίτρινων σημαιών.

 

«Το 2013 ήταν τελείως διαφορετικό, το λάθος τότε ήταν δικό μου. Από τότε πάντα κόβω σε κίτρινες σημαίες. Το έμαθα από εκείνο το περιστατικό. Όμως το θέμα ήταν ότι εκεί που έπρεπε να είναι η κίτρινη σημαία, δεν ήταν!»

 

«Το συζητήσαμε με τον Mike Webb (σ.σ. ο Αλυτάρχης) και κανονικά θα έπρεπε να ήταν εκεί η κίτρινη σημαία. Τους είπα ότι δεν την είδα και κοίταξαν το video και όντως δεν ήταν εκεί».

 

«Όταν φτάσαμε στα φρένα, είχα σκεφτεί να περάσω τον Pol, αλλά δεν υπήρχε κίτρινη σημαία. Μετά την είδα, πήγα να φρενάρω για να μην περάσω αλλά μου δίπλωσε το μπροστινό. Ήταν μια άτυχη στιγμή».

 

Το ίδιο συνέβη και στον Nicky Hayden που ήταν ο πρώτος που έπεσε στην 14. Η είσοδός της είναι «τυφλή» και δεν είδε τις σημαίες. Μόλις το συνειδητοποίησε φρέναρε, αλλά του δίπλωσε το μπροστά.

 

«Δεν έβλεπα, δεν ήξερα τι γινόταν στην άλλη πλευρά κι έτσι φρέναρα πιο δυνατά και μου δίπλωσε το μπροστά. Ίσως να ήμουν και στην άσπρη γραμμή, όμως είχα δει κι άλλους να φρενάρουν εκεί».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Κοντά στον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Βρήκαμε κάτι καλό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα