• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Κοντά στον Marquez!
Θα προσπαθήσουμε να τον πλησιάσουμε κι άλλο
Νέα 25/09/2016 - 08:14

Με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του μίλησε ο Maverick Vinales, ο οποίος πήρε μια καλά στημένη μοτοσυκλέτα για να κάνει το 2ο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες.

 

Σε μια πίστα που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στην Suzuki, ο Ισπανός άσος ήταν ευχαριστημένος και δηλώνει ότι αύριο θα προσπαθήσει να μείνει κοντά στον Marc Marquez.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη 2η θέση και ειλικρινά ένοιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα. Δεν είναι και η καλύτερη πίστα για εμάς, γιατί έχει αρκετές κλειστές στροφές και είναι δύσκολο να στρίψεις τη μοτοσυκλέτα».

 

«Βρήκαμε ένα καλό set-up όμως και αύριο σίγουρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε κάτι ακόμα για να πλησιάσουμε κι άλλο τον Marc. Είμαι σίγουρος ότι αύριο μπορούμε να κάνουμε καλό αγώνα».

 

«Σήμερα το πρωί η ομάδα μου έδωσε μια βελτιωμένη μοτοσυκλέτα και μπήκαμε στις ΚΑΤ2 και μετά, το απόγευμα, κάναμε έναν καλό γύρο. Στις ΕΔ4 δουλέψαμε στο ρυθμό μας και είμαι σταθερός, αλλά πρέπει να βρω κάτι ακόμα».

 

Για την επιλογή των ελαστικών του, ο Maverick Vinales έχει ξεκάθαρη εικόνα και θα περιμένει να δει τι θερμοκρασία θα έχουμε λίγο πριν τον αγώνα.

 

«Και στους άλλους αγώνες αποφασίζουμε την τελευταία στιγμή για τα ελαστικά, πάντως εδώ έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Αν έχουμε ψηλές θερμοκρασίες θα πάμε με το σκληρό μπροστά. Σε χαμηλές θερμοκρασίες θα δούμε. Το θέμα είναι με το πίσω, που θα δυσκολευτεί στο τέλος του αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Aragon MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez απαντά για τις κίτρινες σημαίες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα