• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Περιμέναμε περισσότερα!
Καλή όμως και η πέμπτη θέση
Νέα 25/09/2016 - 23:34

Χωρίς να κάνει καλή εκκίνηση στο σημερινό αγώνα, ο Cal Crutchlow κατάφερε στο τέλος να πάρει την 5η θέση και να είναι ο κορυφαίος δορυφορικός. Όμως ήθελε περισσότερα!

 

«Δεν έκανα καλή εκκίνηση και κόλλησα πίσω από τον Pedrosa. Προσπάθησα ν’ αντεπιτεθώ, αλλά η μοτοσυκλέτα μας δεν έχει καλή επιτάχυνση και μου πήρε αρκετό χρόνο για να περάσω μερικούς».

 

«Όταν ήμουν πίσω από τον Dani νόμιζα ότι θα μπορούσα να κάνω χρόνους στο 49.0, τουλάχιστον για πέντε γύρους. Όμως δεν μπορούσα να τον περάσω λόγω της επιτάχυνσης και αυτό γινόταν φανερό στην 15».

 

Το περισσότερο έδαφος ο Crutchlow το έχασε χτες στις κατατακτήριες: «Όταν σου φύγουν οι μπροστά δεν τους πιάνεις. Είχα στόχο την πρώτη σειρά χτες, κάτι που θα μου έδινε την ευκαιρία για το βάθρο».

 

«Θα μπορούσα να μείνω με τους μπροστά και να παλέψω. Πάντως δεν ήταν άσχημος αγώνας και η πεντάδα δεν είναι καθόλου εύκολο αποτέλεσμα στο MotoGP. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά ήθελα κάτι παραπάνω».

 

Ο Βρετανός είχε προβλήματα υπερθέρμανσης του μπροστινού του, ενώ δεν έλειψαν και τα προβλήματα με το πίσω ελαστικό του.

 

«Εξασφάλισα ότι θα τερμάτιζα, αλλά συνεχώς υπερθέρμανα το μπροστινό ελαστικό όταν ήμουν πίσω από τον Dani και τον Aleix. Έπρεπε να κόψω λίγο για να το κρυώσω».

 

«Αφού τους πέρασα, όλα ήταν φανταστικά. Όμως νομίζω ότι το σκληρό μπροστά δεν ήταν η καλύτερη επιλογή (σ.σ. αυτό είχε και ο Marquez). Είχαμε το μεσαίο μπροστά σήμερα το πρωί και χτες και ήταν καλό».

 

«Πιστέψαμε όμως ότι θα είχαμε ένα πλεονέκτημα με το σκληρό, αλλά κάτι τέτοιο δεν επαληθεύθηκε στο τέλος. Χάναμε στις στροφές... πάντως το πίσω ελαστικό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά μου».

 

«Δεν μπορούσα να το κάνω να δουλέψει. Τους το είπα στο grid και σκεφτήκαμε μήπως να το αλλάξουμε. Το ίδιο είπε και ο Dani και το άλλαξε. Πριν είχα ένα φανταστικό, αλλά σήμερα αυτό που είχα δεν ήταν καθόλου καλό».

 

«Δεν μπορούσα να το κάνω να δουλέψει από τα αριστερά και ο γύρος προθέρμανσης ήταν σκέτη καταστροφή. Πάντως κάναμε καλή δουλειά στον αγώνα, ειδικά μιας και όλοι δυσκολευόμασταν».

 

«Ακόμα και ο Marc, αλλά απλά κατάφερε και το έκανε να δουλέψει γι’ αυτόν. Είχα ψς στόχο σ’ αυτόν τον αγώνα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και το πετύχαμε».

Επόμενο άρθρο »

Ο Smith επιστρέφει στο Motegi

« Προηγούμενο άρθρο

Έκπληκτος ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα