• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκπληκτος ο Lorenzo
Για τη 2η θέση του σήμερα
Νέα 25/09/2016 - 22:50

Ποιός είπε ότι οι πτώσεις είναι πάντα μια άσχημη εξέλιξη; Σίγουρα για τον Lorenzo αυτό δεν ισχύει, καθώς η πτώση του το πρωί στο ζέσταμα τον βοήθησε να κάνει έναν πολύ καλό αγώνα στη συνέχεια!

 

Ο Ισπανός άσος δεν έδειχνε δυνατός τις προηγούμενες ημέρες, έχοντας θέματα με τα ελαστικά της Michelin και κυρίως το πίσω που δεν είχε την πρόσφυση που ήθελε κι έτσι πίεζε και το μπροστά, ανοίγοντας συχνά τις γραμμές του.

 

Κι εκεί που ο Lorenzo περίμενε ότι θα τερμάτιζε τον αγώνα στην έκτη ή έβδομη θέση, κατάφερε να σώσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση και να τερματίσει δεύτερος! Γι’ αυτό ήταν τόσο χαρούμενος μετά! Και γιατί είχε κερδίσει τον Rossi βέβαια.

 

«Πολλές φορές από κάτι κακό έρχεται κάτι καλό! Έτσι η πτώση μου στο ζέσταμα με ανάγκασε να κάνω δυο εξόδους στην πίστα και να δοκιμάσω και τις δυο μοτοσυκλέτες».

 

«Συνήθως στο ζέσταμα κάνεις μια έξοδο. Όμως κάναμε δυο τώρα και συνειδητοποίησα ότι με το σκληρό ήμουν καλύτερος, αν και στα ελεύθερα δεν είχα αυτή την αίσθηση».

 

«Με το μαλακό η μοτοσυκλέτα είχε ταλαντώσεις στην επιτάχυνση και στα φρένα. Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά η πτώση με βοήθησε να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να κάνω αυτόν τον αγώνα».

 

«Περίμενα να είμαι 6ος ή 7ος, αλλά πολλές φορές σε εκπλήσσει ο αγώνας. Είμαι πανευτυχής και πάρα πολύ χαρούμενος επειδή σώσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση».

 

Στην αρχή είχαμε τις μάχες ανάμεσα σε Marquez-Lorenzo και Vinales, με τον πρώτο να κάνει μια επιθετική κίνηση και να περνά τον δεύτερο. Πάντως ο Lorenzo παραδέχτηκε ότι κανείς τους δεν ήθελε να παραχωρήσει έδαφος στον άλλον!

 

«Στην αρχή κανείς δεν ήθελε να τον περάσει ο άλλος... ήτα επιθετικά και το διασκέδασα. Μετά παγιώθηκαν τα πράγματα, ενώ εγώ δεν είχα το ρυθμό με γεμάτι ντεπόζιτο όπως ο Rossi ή ο Vinales».

 

«Γύρο με το γύρο όμως ένοιωθα καλύτερα και μπορούσα να φρενάρω πιο βαθιά. Κάλυψα τη διαφορά με τον Vinales και τον Valentino και μόλις τον πέρασα έκοψα λίγο. Ο Rossi έμεινε πίσω μου και ήξερα ότι θα επιχειρούσε κάτι στο τέλος».

 

«Ήμουν τυχερός όμως γιατί έκανε το λάθος στα φρένα, ειδάλλως είμαι σίγουρος ότι η μάχη μας θα πήγαινε μέχρι την τελευταία στροφή».

 

«Τα πάντα μπορούν να συμβούν σ’ αυτό το Πρωτάθλημα! Στο Misano κανείς δεν περίμενε τον Dani να κερδίσει και σήμερα περιμέναμε τις δυο Honda μπροστά, όμως ο Dani έμεινε 17δ πίσω».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Περιμέναμε περισσότερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Καταστροφικός αγώνας για την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα