• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καταστροφικός αγώνας για την Ducati
Τρομερά προβλήματα με το μπροστινό ο Dovi
Νέα 25/09/2016 - 22:35

Χτες δήλωνε ότι είχε βρει κάτι καλό, λίγο αφότου είχε καταφέρει να πάρει την τέταρτη θέση στο σχηματισμό εκκίνησης, ωστόσο σήμερα δεν ήταν ούτε καν στη 10αδα και με διαφορά 32δ από την κορυφή.

 

«Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος με την 11η θέση και ειδικά μετά από ένα καλό Σάββατο. Μετά από τέσσερεις γύρους όμως, κατάλαβα ότι το μπροστινό δεν δούλευε όπως χτες».

 

«Δεν μπορούσα να φρενάρω πλαγιασμένος, ούτε να κρατήσω ταχύτητα στη μέγιστη κλίση. Έχανα με το μπροστινό παντού... δεν μπορούσα να πιέσω, δεν μπορούσα να φρενάρω... ήταν σκέτη καταστροφή».

 

«Πρέπει να δούμε αν η ευθύνη είναι στο ελαστικό, ή αν είναι στην Ducati, νομίζω όμως ότι και οι δυο είναι στην ίδια μοίρα. Και οι δυο θέλουν να διορθώσουν το πρόβλημα. Είμαστε απογοητευμένοι και ειδικά όταν δουλεύεις σκληρά το Σάββατο κι έχεις βελτιωθεί».

 

Τον ρώτησαν μήπως απλά υπερθερμάνθηκε το μπροστινό του ελαστικό και ο Dovizioso απάντησε: «Κάποιες φορές κάνεις λάθος επιλογή και η θερμοκρασία ανεβαίνει ή πέφτει κι έχεις πρόβλημα».

 

«Αν αυτό μας συνέβη είναι η μια πλευρά. Πρέπει να διαχειρίζεσαι τα ελαστικά καλύτερα, όμως η θερμοκρασία του ελαστικού δεν ήταν ποτέ υψηλή. Μάλλον κάτι άλλο φταίει».

Επόμενο άρθρο »

Έκπληκτος ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα