• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τώρα είναι πολύ πιο δύσκολα
Ήταν και πριν, στους -43β δύσκολα, αλλά τώρα...
Νέα 25/09/2016 - 21:53

Ο Valentino Rossi παραδέχεται ότι πλέον είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνει βλέψεις για Τίτλο, μετά την τρίτη του θέση σήμερα και τη νίκη του Marc Marquez στον αγώνα.

 

Ο Ιταλός πήρε το τέταρτο συνεχόμενο βάθρο του, αλλά δεν κατάφερε να μειώσει για 5ο συνεχόμενο αγώνα τη διαφορά του από τον Ισπανό, χάνοντας παράλληλα και σε ψυχολογικό επίπεδο.

 

«Ήταν ήδη δύσκολο με τους 43β, τώρα με τους 52β είναι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν σκέφτομαι τον Τίτλο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στους τρεις επόμενους αγώνες πρέπει να παλέψουμε».

 

«Εκεί συνήθως η μοτοσυκλέτα μας είναι καλή και κάνουμε καλούς αγώνες και θα πρέπει να παλέψουμε για το βάθρο και ειδικά για τη νίκη. Η Yamaha δεν έχει κερδίσει από το Montmelo, ενώ η Honda και η Suzuki έχουν βελτιωθεί πολύ».

 

«Το σημαντικό είναι να κάνουμε καλούς αγώνες, όχι λάθη και να παλεύουμε για τη νίκη. Οι 52β είναι μεγάλη διαφορά, ενώ ταυτόχρονα και η μάχη για τη δεύτερη θέση με τον Lorenzo είναι σφιχτή».

 

«Η αρχή του αγώνα ήταν διασκεδαστική, ωραίες μάχες, το διασκεδάσαμε. Είδα το λάθος του Marc στην 7 και ήλπιζα ότι θα είχε κάποιο πρόβλημα με το ελαστικό ή κάτι τέτοιο».

 

«Μπροστά είχα καλό ρυθμό, προσπάθησα να πιέσω αλλά δεν ήταν αρκετό. Δουλέψαμε όλο το Σ/Κ για να είμαστε δυνατοί στο δεύτερο μισό του αγώνα, αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκε».

 

«Έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά ο Lorenzo στο δεύτερο μισό ήταν πιο γρήγορος από εμένα. Με πέρασε, αλλά έμεινα κοντά του και ήθελα να πάω τη μάχη στον τελευταίο γύρο».

 

«Δυστυχώς όμως έκανα το λάθος στην 11... φρέναρα, αλλά ήμουν με παραπάνω χιλιόμετρα και ήταν επικίνδυνο. Έτσι αποφάσισα ν’ ανοιχτώ και να κόψω τη στροφή γιατί διαφορετικά θα έπεφτα και θα ήταν καταστροφή».

 

«Πάντως είναι ένα καλό βάθρο εδώ, διότι πάντα υποφέρουμε σ’ αυτή την πίστα. Σίγουρα θα ήθελα να είμαι μπροστά από τον ομόσταυλό μου, αλλά αυτή τη φορά ήταν δυνατότερος. Πάντως ήταν σημαντικοί βαθμοί».

Επόμενο άρθρο »

Καταστροφικός αγώνας για την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Έπρεπε να τον σταματήσω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα