• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μια εικόνα χίλιες λέξεις!
Σχεδόν κατεστραμμένο το ελαστικό του Dani
Νέα 26/09/2016 - 10:57

Η δύναμη της εικόνας είναι πολλές φορές πιο δυνατή από την καλύτερη περιγραφή και αυτό μπορεί να το συμπεράνει κανείς ρίχνοντας μια ματιάς στις φωτό του άρθρου.

 

Το ελαστικό που βλέπετε πάνω είναι το μπροστινό του Dani Pedrosa, το οποίο είναι σχεδόν κατεστραμμένο, ενώ κάτω είναι η μπότα του Ισπανού.

 

«Δεν είμαι άνθρωπος που θα φοβηθώ την αυτοκριτική, αλλά αυτή τη φορά δεν έκανα τίποτα απολύτως εγώ», λέει απογοητευμένος και χωρίς όρεξη για πολλές κουβέντες.

 

Ακόμα και η ίδια η Michelin συμφωνεί μαζί του και δεν μπορούσε να πει κάτι άλλο παρά: «Το συγκεκριμένο ελαστικό δεν λειτούργησε σύμφωνα με τα πρότυπα».

 

Κανείς δεν θέλει να βρεθεί ποτέ στη θέση του Dani χτες. «Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Από την αρχή κιόλας ήξερα ότι έχουμε πρόβλημα και με το μπροστά και με το πίσω».

 

«Ουσιαστικά δεν είχα πρόσφυση, σαν να ήταν φθαρμένα τα ελαστικά και όχι καινούργια. Στην έξοδο των στροφών οι άλλοι ξέφευγαν».

 

Ο Pedrosa δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο παρά να σφίξει τα δόντια και να προσπαθήσει να περιορίσει τη ζημιά.

 

«Μετά από λίγο ήξερα ότι δεν έπρεπε να κάνω λάθη. Δυστυχώς όμως, περίπου 10 γύρους πριν το τέλος είχε ταλαντώσεις στο μπροστινό. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο Dovizioso».

 

Η αιτία φαίνεται ξεκάθαρα στην πρώτη εικόνα. Με αυτό το δεδομένο, η 6η θέση του Ισπανού άσου της Repsol Honda φαντάζει εκπληκτικό αποτέλεσμα!

 

«Το να τερματίσω και μόνο ήταν δύσκολο. Με κάθε γύρο τα πράγματα χειροτέρευαν. Έπρεπε να αφήσω τον Crutchlow να περάσει, αλλά τουλάχιστον κέρδισα τον Aleix. Μετά το Misano, αυτός ο αγώνας ήταν ακριβώς το αντίθετο». 

Επόμενο άρθρο »

Binder: Κέρδισα τον πόλεμο!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Smith επιστρέφει στο Motegi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα