• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Το πρόβλημά του;
Το γ......ο μυαλό του!!
Νέα 26/09/2016 - 14:39

Φανερά εκνευρισμένος ο Scott Redding μίλησε για την πτώση του στην αρχή του χτεσινού αγώνα, όταν από λάθος ο Danilo Petrucci τον έριξε.

 

Ο Ιταλός σχολίασε μετά τον αγώνα ότι είχε θέμα με τη μοτοσυκλέτα του. Μόλις το μετέφεραν οι δημοσιογράφοι στον Redding, αυτός αποκρίθηκε: «Ναι, είχε θέμα... είχε θέμα με το γ......ο μυαλό του!»

 

«Είμαι απλά απογοητευμένος... είμαστε κι ομόσταυλοι. Δεν ήταν η πρώτη φορά, με είχε και στην 7. Ήξερα ότι θα επιτεθεί δυνατά στην 12 και όταν ήμασταν τελείως πλαγιασμένοι... μπουμ!»

 

«Είμαι τσαντισμένος με το γεγονός ότι με έβγαλε εκτός ο ίδιος μου ο ομόσταυλος. Το φέρινγκ έσπασε, το τιμόνι λύγισε, πονάω σε πολλά σημεία. Δεν ήταν αυτό που περίμενα».

 

«Είχαμε και παλιά κοντινούς αγώνες, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παραπονιέται ότι τον έβγαλε εκτός μάχης».

 

«Φαίνεται ότι κάνει τις κινήσεις του αργά, πολύ βαθιά, το οποίο είναι κάπως άδικο. Όπως φάνηκε με τον Eugene στο Red Bull, ήταν αδύνατον τελείως να αποφευχθεί και το ίδιο κι εδώ».

 

«Τιμωρήθηκε κι έχει δυο τιμωρίες σε πέντε αγώνες. Αυτό από μόνο του λέει κάτι. Είμαι εκνευρισμένος μαζί του και το θέμα είναι ότι δεν ήρθε να απολογηθεί».

 

«Έχασα τον σεβασμό μου γι’ αυτόν ως αναβάτη. Είναι καλό παιδί, αλλά μερικές φορές δεν έχει μυαλό. Αν θέλει να το κάνει σ’ εμένα, θα το κάνω κι εγώ σ’ αυτόν».

Επόμενο άρθρο »

Binder: Ο Βασιλιάς της Moto3!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Είμαι στο ίδιο επίπεδο μ’ αυτούς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα