• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Test @ Aragon
Μια ημέρα δοκιμών στην Ισπανική πίστα
Νέα 27/09/2016 - 10:56

Οι οδηγοί της μικρής κατηγορίας έμειναν στην πίστα της Aragon για δοκιμές, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της κατηγορίας, τον Brad Binder, να είναι μαζί τους στην πίστα.

 

Ο Binder δεν πήρε μέρος μόνο στην πρώτη περίοδο, ενώ στη συνέχεια της ημέρας δοκίμασε το νέο πλαίσιο της ΚΤΜ για το 2017. Παράλληλα η Ohlins είχε καινούργια πιρούνια και μια μικρή αλλαγή στην πίσω ανάρτηση.

 

Η Estrella Galicia είχε τρεις μοτοσυκλέτες στο γκαράζ της, με τον νικητή της Aragon, Jorge Navarro, να κάνει συνεχώς συγκρίσεις ανάμεσα στις δυο μοτοσυκλέτες.

 

Στην SKY VR46 ο Dalla Porta έβαλε περισσότερα χιλιόμετρα με τη μοτοσυκλέτα του, όπως και ο Migno. Μετά το ατυχές συμβάν και την πτώση του Bulega, αποφασίστηκε ο Ιταλός να μείνει εκτός.

 

Στην πίστα δεν ήταν ούτε οι οδηγοί της Peugeot MC Saxoprint (Arenas-McPhee) και τη θέση τους πήραν οι οδηγοί από το Red Bull Rookies Cup, Aleix Viu και Patrik Pulkinnen.

 

Στην Ongetta Rivacold ο Niccolo Antonelli δούλεψε πάνω στην τελική ταχύτητα της μοτοσυκλέτας, έχοντας αντιμετωπίσει θέμα στον αγώνα της Κυριακής.

 

Σημαντικό ήταν το τεστ για την Mahindra, που έφερε - για πρώτη φορά - έναν καινούργιο κινητήρα, νέο ψαλίδι και νέο πιρούνι συνεχίζοντας την πρόοδό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Test @ Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Τίτλος στο Motegi;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα