• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τίτλος στο Motegi;
Πιο πιθανό να κερδίσω το Λόττο!
Νέα 27/09/2016 - 10:25

Ο Marc Marquez παραδέχτηκε ότι το να κερδίσει τον Τίτλο στο Motegi θα είναι όσες και να κάποιος να κερδίσει το Λόττο!

 

Με τους 52β διαφοράς πάντως από τον Rossi, ο Marquez έχει την πρώτη του ευκαιρία να πάρει τον Τίτλο, τον τρίτο του στα 4 χρόνια του στη μεγάλη κατηγορία, στο Motegi.

 

Για να το πετύχει θα πρέπει να τελειώσει τον αγώνα έχοντας διαφορά 76β από τον δεύτερο στη βαθμολογία, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσει τον αγώνα και ο Rossi να πάρει μόνο 1β.

 

Στην ουσία δηλαδή, όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Marquez, αυτό μοιάζει ένα πάρα πολύ δύσκολο σενάριο για να υλοποιηθεί.

 

«Το σημαντικό είναι να πάρουμε τον Τίτλο και δεν παίζει ρόλο το πότε. Δεν νομίζω να το καταφέρω στην Ιαπωνία... θα ήταν σαν να κέρδιζα το Λόττο».

 

«Αν θες να είσαι Πρωταθλητής, υπάρχουν στιγμές που πρέπει να πάρεις ρίσκα. Το σημαντικό είναι ότι περιμέναμε τη στιγμή μας. Αν δεν κέρδιζα εδώ, δεν θα τέλειωνα καλά το Σ/Κ».

 

Στο Motegi, αν και μια πίστα που ανήκει στην Honda, ο Marquez θα έχει δυσκολίες μιας και δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στην RC213V. Όμως φέτος έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει υπομονή...

 

«Φυσικά το Phillip Island και η Valencia είναι καλές πίστες για εμάς. Και στο Motegi ήμουν δυνατός στο στεγνό πέρυσι, αλλά στο βρεγμένο ήταν διαφορετικά».

 

«Θα δούμε πως θα είναι και η Μαλαισία με τη νέα άσφαλτο. Πρέπει όμως να κρατήσουμε την ίδια νοοτροπία. Αν την Κυριακή δεν μπορούμε να κερδίσουμε, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να περιμένουμε».

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Test @ Aragon

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Να σταματήσω το ’18;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα