• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Να σταματήσω το ’18;
Το σκέφτομαι από τώρα και τρελαίνομαι!
Νέα 26/09/2016 - 20:16

Όσοι λένε-με ότι ο Valentino Rossi θα σταματήσει το 2018, μάλλον λογαριάζουν χωρίς τον... ίδιο τον Valentino Rossi!

 

Πριν τον αγώνα της Κυριακής, είχαμε δηλώσεις του Silvano Galbusera που είναι ο αρχιμηχανικός του εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, στη μετά-Burgess εποχή, για τον Ιταλό άσο.

 

«Από την εμπειρία μου, πίστευα ότι μετά από μια ορισμένη ηλικία ένας οδηγός θα άρχιζε να δείχνει σημάδια φθοράς. Ο Valentino είναι εξαίρεση!»

 

«Είχαμε μια καλή πρώτη χρονιά, τη δεύτερη παλέψαμε για τον Τίτλο και τώρα η τρίτη πάει καλά. Θα απογοητευόμουν αν σταματούσε, όντας σε τέτοια κατάσταση».

 

«Θα ήταν κρίμα για όλους... για τα επόμενα δυο χρόνια πιστεύω ότι θα είναι στο ίδιο επίπεδο. Και μετά θα δούμε αν θα αποσυρθεί ή όχι. Δεν το θεωρώ και τόσο σίγουρο».

 

Αυτά ήταν τα λόγια του αρχιμηχανικού του Vale. Το «αδελφό» gpone.com βρήκε τον ίδιο τον Rossi και του μετέφερε τις παραπάνω δηλώσεις του Galbusera.

 

«Συμφωνώ απολύτως μαζί του. Βασικά ήδη τρελαίνομαι με την ιδέα ότι θα σταματήσω το 2018! Μ’ αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα πλάνα».

 

«Το 2018 θα το σκεφτώ πολύ και πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως είναι ντροπή να συνεχίζεις μετά τα 40!» είπε γελώντας ο Ιταλός.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τίτλος στο Motegi;

« Προηγούμενο άρθρο

Binder: Ο Βασιλιάς της Moto3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα