• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν είμαι καλός
Πρέπει να προσπαθήσουμε ν’ ανακάμψουμε
Νέα 14/10/2016 - 12:01

Στην έβδομη θέση ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα στο Motegi ο Valentino Rossi, με τον Ιταλό πάντως να είναι μόνο 0.381δ πίσω από τον πρώτο Lorenzo.

 

«Το πρωί δεν ήμουν τόσο άσχημος, αντίθετα ήμουν αρκετά γρήγορος». ξεκίνησε να λέει ο Rossi που ήταν 4ος στις ΕΔ1.

 

«Το απόγευμα όμως ήταν δύσκολα. Δοκιμάσαμε το σκληρό ελαστικό, αλλά τόσο το μπροστά, όσο και το πίσω δεν έχουν καλή πρόσφυση κι έχανα σε πρόσφυση».

 

«Στο τέλος βάλαμε τα μαλακά ελαστικά και βελτίωσα το χρόνο μου, αλλά δεν ήταν αρκετό επειδή δεν είμαι χαρούμενος με τις ρυθμίσεις και την ισορροπία της μοτοσυκλέτας μου».

 

«Δεν είμαι καλός... είναι πολύ δύσκολο να σταματήσω τη μοτοσυκλέτα στα φρένα κι έτσι πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε ν’ ανακάμψουμε».

 

Επιπρόσθετα ο Valentino Rossi μοιράστηκε τη θεωρία του για τις πολλές πτώσεις που είχαμε στις ΕΔ2, με τον τραυματισμό των Pedrosa (κλείδα) και Laverty (κεφάλι).

 

«Με τα ελαστικά η αίσθηση δεν είναι τόσο άσχημη, όπως και ο χρόνος μας δεν είναι τόσο μακριά από τον περσινό. Όμως το απόγευμα είχαμε πολλές πτώσεις».

 

«Μάλλον επειδή η θερμοκρασία έπεσε πολύ γρήγορα και τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα. Καλή ανάρρωση στον Pedrosa κι εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατότεροι αύριο».

Επόμενο άρθρο »

Ο Aoyama στη θέση του Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει το Motegi ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα