• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: Φιλοδοξεί να συνεχίσει τη φετινή του επιτυχία στην Αμερική.
Ο Ισπανός θέλει να επαναλάβει την επιτυχία της Laguna Seca.
Νέα 25/08/2009 - 09:10

Οκτώ βδομάδες μετά τη νίκη του στην Laguna Seca, ο Dani Pedrosa θα προσπαθήσει να επαναλάβει μια νίκη στην Αμερική, στο Grand Prix της Indianapolis, που γίνεται αυτό το σαββατοκύριακο.

 

Ο Pedrosa έβαλε τέλος σε μια περίοδο 13 μηνών χωρίς νίκη, με τη φετινή του επιτυχία στην Laguna Seca και είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να επαναλάβει μια παρόμοια επίδοση αυτή την Κυριακή. Ο Ισπανός, που επωφελείται από την απουσία του Casey Stoner για να ανέβει στη βαθμολογία, δήλωσε: "Πραγματικά ανυπομονώ να τρέξω στην Αμερική, διότι στην προηγούμενή μας επίσκεψη εκεί, το αποτέλεσμα ήταν μια νίκη! Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλό για εμένα και την ομάδα μου, και εκεί ακριβώς στοχεύουμε, παρότι γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να αντιμετωπίσουμε τον ανταγωνισμό, που συνεχώς βελτιώνεται."

 

"Δε νομίζω ότι το χάσμα που είχα από τον Rossi στο Βrno, αντικατοπτρίζει και την πραγματική διαφορά δυναμικότητας των μοτοσυκλετών. Στο Indy περιμένω η μάχη να είναι πολύ πιο κλειστή”, ολοκλήρωσε ο Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

VERMEULEN: Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο των Superbike.

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Υπογράφει με Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα