• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PI Moto3: Επεισοδιακός αγώνας, 1ος ο Binder
Πολλές πτώσεις, επανεκκίνηση και βάθρο για Canet-Locatelli
Νέα 23/10/2016 - 08:00

Δραματικός ήταν ο αγώνας της μικρής κατηγορίας, με πάρα πολλές πτώσεις, τραυματισμούς και επανεκκίνηση για να αναδειχθεί ο νικητής μέσα σε μόλις δέκα γύρους!

 

Σε πολύ καλές θερμοκρασίες ξεκίνησε ο αγώνας, σε αντίθεση με ό,τι βλέπαμε τις προηγούμενες ημέρες στο βροχερό Phillip Island. Οι πτώσεις όμως άρχισαν πολύ νωρίς, με πέντε μοτοσυκλέτες να τίθενται εκτός μάχης στον πρώτο γύρο!

 

Τα δράματα συνεχίζονταν και συμπεριελάμβαναν πτώσεις για οδηγούς που παλεύουν για τις θέσεις μέσα στην τετράδα του Πρωταθλήματος, όπως ο Joan Mir και ο Nicolo Bulega.

 

Το περιστατικό όμως που σημάδεψε τον αγώνα συνέβη στα Lukey Heights, όταν ο McPhee - που έκανε καλό αγώνα στο στεγνό - έπεσε από highside σ’ ένα δύσκολο σημείο.

 

Τον Σκωτσέζο χτύπησαν δυο μοτοσυκλέτες καθώς έπεφτε, παρασύροντας σε πτώση και τους Bastianini με τον Migno. Ο Bestia μάλιστα πήρε άσχημη τροπή η πτώση του, καθώς τον χτύπησε η μοτοσυκλέτα του Navarro που ακολουθούσε!

 

Ευτυχώς για τον Bastianini ήταν καλά, με χτύπημα όπως φάνηκε στην πλάτη. Οι γιατροί δεν τον άφησαν να πάρει μέρος στην επανεκκίνηση του αγώνα, με τον Ιταλό να είναι στη μάχη για τη 2η θέση με τον Navarro.

 

Όσο για τον McPhee, τα νεότερα για την κατάστασή του είναι ότι - ευτυχώς - φαίνεται να έχει μόνο ένα σπάσιμο σ’ ένα δάχτυλο του χεριού του.

 

Ο Navarro θα ξεκινούσε στην επανεκκίνηση, εκεί που βρέθηκαν 24 από τους 34 αναβάτες καθώς επιτρεπόταν να πάρουν μέρος μόνο αυτοί που είχαν ολοκληρώσει τον 5ο γύρο του αγώνα.

 

Μπροστά ο Binder - όπως και την πρώτη φορά - έκανε σύντομα μια διαφορά και κρατώντας εντυπωσιακά σταθερό το ρυθμό του, πήρε την έκτη νίκη της καριέρας του.

 

Δεύτερος ήταν ο Andrea Locatelli, που έκανε μοναχικό αγώνα και πήρε το δεύτερο βάθρο της καριέρας του, μπροστά από τον Aron Canet που κέρδισε έξυπνα το πρώτο βάθρο της καριέρας του!

 

Λίγο πριν το τέλος ήταν ο μικρός αδερφός του Brad Binder, ο Darryn, αυτός που κρατούσε την Mahindra του στην 3η θέση! Κυνηγούσε το πρώτο βάθρο της καριέρας του, αλλά το έχασε από το slipstream μετά την έξοδο της τελευταίας στροφής.

 

Ο Livio Loi έκανε ωραία περάσματα κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε στο τέλος να ανέβει ως την 5η θέση. Ο Navarro - με τον Bastianini εκτός - είχε την ευκαιρία να πάρει βαθμούς και να μειώσει τη διαφορά του από τον Ιταλό στη μάχη τους για την 2η θέση του Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

PI Moto2: 10χιλ «χρυσάφι» για Luthi!

« Προηγούμενο άρθρο

PI MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα