• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στη μνήμη του Simoncelli
Ο Gresini θυμάται τον οδηγό του
Νέα 23/10/2016 - 21:00

Ήταν 23 Οκτωβρίου του 2011 όταν ο Marco Simoncelli μας άφηνε για πάντα... Ο Gresini, με τον οποίο αγωνιζόταν ο αείμνηστος Ιταλός, θυμήθηκε τον Sic.

 

Ο Ιταλός μάνατζερ αποφάσισε όλες οι μοτοσυκλέτες του, όπως φαίνεται από την παραπάνω φωτογραφία του gpone.com, να έχουν ένα αυτοκόλλητο με τον αγωνιστικό νούμερο του Marco.

 

Από τη μεγάλη κατηγορία και τις Aprilia των Bautista και Bradl, μέχρι την Moto3 και τις Honda των Bastianini και Di Giannantonio. Χωρίς να ξεχνάμε και τη μοτοσυκλέτα του Lowes στην Moto2.

 

«Πριν από πέντε χρόνια έφυγε από κοντά μας ο Marco. Είναι μια λυπηρή ημέρα και οι άσχημες αναμνήσεις επιστρέφουν. Στιγμές που ποτέ μου δεν θα ξεχάσω».

 

«Όλες οι δραστηριότητές μας συνέχισαν στο όνομά του και σήμερα τον θυμηθήκαμε κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο: αγωνιζόμενοι στην πίστα».

 

«Σήμερα ο Sic ήταν μαζί μας στην πίστα, εδώ στην Αυστραλία, όπου είχε πάρει μια εξαιρετική δεύτερη θέση. Ένα αποτέλεσμα που τον είχε ενθουσιάσει».

 

«Θυμάμαι ότι έφυγε για την Μαλαισία με τρομερή αυτοπεποίθηση, έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο! Γεια σου Marco... μας λείπεις πολύ», ήταν τα λόγια του Fausto Gresini.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ό,τι χειρότερο!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Με καλύτερες κατατακτήριες;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα