• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Με καλύτερες κατατακτήριες;
Θα μπορούσα ακόμα και τη νίκη!
Νέα 23/10/2016 - 20:37

Ο Vinales μπορεί να μην κατάφερε τελικά να κερδίσει στο Phillip Island, σε μια πίστα που πίστευε ότι είχε τη δυνατότητα, ωστόσο έκανε πραγματικά έναν ωραίο αγώνα.

 

Ξεκινώντας από πολύ πίσω στο σχηματισμό εκκίνησης, την 13η θέση, οδήγησε υπέροχα και με ωριμότητα, ανεβάζοντας το ρυθμό του όταν έπρεπε για να πάρει το τελευταίο σκαλί του βάθρου.

 

Δεν ήταν περίεργο λοιπόν που δήλωνε ικανοποιημένος, αν και ξέρει ότι αν δεν έκανε τόσο άσχημη εμφάνιση στις κατατακτήριες του Σαββάτου, θα μπορούσε να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω σήμερα.

 

«Μετά από ένα καταστροφικό Σ/Κ, μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι! Κατάφερα να πέσω ακόμα κι όταν έμπαινα στο γκαράζ! Αυτό το βάθρο είναι σαν νίκη».

 

«Την τελευταία στιγμή, στο grid, αποφάσισα να πάω με το σκληρό μπροστινό ελαστικό και  στον αγώνα ακολούθησα καλή τακτική. Πρώτα απέκτησα αυτοπεποίθηση και μετά πίεσα».

 

«Το διασκέδαζα και πέρναγα δυο αναβάτες στο γύρο. Το σχέδιό μου ήταν να είμαι γρήγορος στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα και αυτό έκανα. Ήμουν μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον Aleix και τον Dovi».

 

«Αν έκανα και καλύτερες κατατακτήριες, τότε θα μπορούσα να παλέψω ακόμα και για τη νίκη. Πέρυσι εδώ είχα δώσει ωραίες μάχες με τον Cal, αλλά σήμερα ήταν πιο γρήγορος».

 

Μετά τη νέα καταπληκτική του εμφάνιση, ο μελλοντικός ομόσταυλος του Valentino Rossi στην Yamaha έχει μπροστά του μια νέα πρόκληση. Έχοντας εδραιώσει τη θέση του στην 4άδα, είναι μόλις 11β πίσω από τον τρίτο Lorenzo!

 

«Θα προσπαθήσω να τον πιάσω», επιβεβαιώνει. «Όμως είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τη 2η θέση στη βαθμολογία, ειδικά επειδή ο Valentino είναι πολύ γρήγορος στην Μαλαισία και στην Valencia».

 

«Πλέον οδηγώ την Suzuki όπως θέλω! Την έχω κάνει δική μου και δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην συμβεί το ίδιο και με την Yamaha».

Επόμενο άρθρο »

Στη μνήμη του Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Ήμουν για τη νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα