• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ήμουν για τη νίκη!
Τώρα δεν θα λένε ότι κερδίζω μόνο στο βρεγμένο
Νέα 23/10/2016 - 20:19

Ο Cal Crutchlow και μετά το Brno - όταν νίκησε στο βρεγμένο - και τώρα πριν το Phillip Island, τονίζει συνεχώς ότι θέλει οι αγώνες να γίνονται στο στεγνό.

 

Στην Αυστραλία, μετά από δυο ημέρες με συνεχή βροχή, ο καιρός του έκανε το χατίρι και ο Cal Crutchlow έδειξε τρομερή ταχύτητα και ετοιμότητα σε μια πίστα που παραδοσιακά τα πάει καλά.

 

«Πλέον θα σταματήσουν να λένε ότι κερδίζω μόνο στο βρεγμένο! Κράτησα τη ψυχραιμία μου. Δεν ήταν εύκολο όλο το Σ/Κ αλλά ούτε και στον αγώνα, διότι δεν είχαμε οδηγήσει στο στεγνό παρά μόνο στο ζέσταμα».

 

«Ήταν μια σχεδόν τέλεια ημέρα κι αυτό επειδή η γυναίκα μου και η κόρη μου δεν ήταν εδώ», πρόσθεσε ο Βρετανός, που δεν ξέχασε τον αγώνα πριν από δυο χρόνια, όταν έπεσε ενώ ήταν σε θέση βάθρου, οδηγώντας την Ducati του.

 

«Το σκεφτόμουν συνέχεια μέχρι το τέλος! Ήξερα που να πιέσω και που να κρατήσω τον έλεγχο. Όταν μου έδειξαν ότι πίσω μου ήταν ο Valentino, είπα: ξεκίνησε 15ος και τώρα θέλει να με πιάσει; (γελά)».

 

«Δεν ήταν εύκολο. Αν πιέσεις πολύ μπορεί να πέσεις, αλλά αν κόψεις πολύ θα κρυώσει το ελαστικό και πάλι θα πέσεις. Είναι μια πολύ καλή περίοδος στην καριέρα μου».

 

«Πέτυχα στόχους που είχα βάλει από την αρχή της σεζόν, όπως το βάθρο στο Silverstone και μια νίκη. Πριν μερικές ημέρες είχα πει σε κάποιον δημοσιογράφο ότι ήρθα εδώ για τη νίκη, αλλά δεν πρέπει να με πίστεψε».

 

«Όταν νοιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα, όπως σήμερα, ξέρω ότι είμαι γρήγορος. Ευχαριστώ την ομάδα μου... δεν είμαι εργοστασιακός και παρά το ότι είναι πολύ κοντά, δεν έχω κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση από την Honda».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Με καλύτερες κατατακτήριες;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν είμαι μηχανή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα