• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν είμαι μηχανή!
Δικό μου το λάθος στην πτώση
Νέα 23/10/2016 - 19:53

Ο Marc Marquez φαινόταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα στο Phillip Island, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση ήδη από το ζέσταμα. Στον αγώνα μάλιστα κατάφερε μέσα σε τρεις γύρους να κάνει διαφορά από τους πίσω, αλλά...

 

Εκεί που κανείς δεν το περίμενε, ο 23χρονος είχε τη δεύτερη πτώση του σε αγώνα φέτος, ωστόσο σε αντίθεση με το Le Mans της Γαλλίας, αυτή τη φορά δεν γινόταν να επανέλθει στον αγώνα.

 

«Ήταν ένας αγώνας παρόμοιος με αυτόν στην Ιαπωνία, όπου πήρα το προβάδισμα και προσπάθησα να διαχειριστώ τη διαφορά μου από τους πίσω. Έκανα διαφορά από τον Cal και μετά έπεσα».

 

«Όταν είσαι ήδη Πρωταθλητής, δεν έχεις την ίδια προσοχή με όταν παλεύεις για να κατακτήσεις τον Τίτλο. Δυστυχώς σ’ εκείνη τη στροφή έκανα το λάθος, φρέναρα πιο αργά. Προσπάθησα να μείνω στη γραμμή αλλά έπεσα».

 

«Λυπάμαι για την ομάδα μου και τους ζήτησα συγγνώμη αμέσως με το που επέστρεψα διότι ήταν λάθος μου και είμαστε ακόμα στη μάχη για τον Τίτλο του Κατασκευαστή».

 

«Σε γενικές γραμμές ήταν καλός αγώνας. Στο κάτω-κάτω είμαι άνθρωπος και όχι μηχανή. Μπορείς να κάνεις το λάθος. Ήταν ένα καλό μάθημα για να είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν».

 

«Στόχος μας ήταν το βάθρο και πραγματικά ήθελα να πανηγυρίσω τον Τίτλο από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Όταν επέστρεψα στο γκαράζ πάντως, ο Santi Hernandez μου είπε να μην ξεχνώ ότι είμαι ο Πρωταθλητής».

 

Για τον Crutchlow και τη μεγάλη του νίκη, είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Ήξερα ότι θα έκανε καλό αγώνα. Έχει τις ρυθμίσεις για την πίστα και ήταν ανταγωνιστικός εδώ και στο παρελθόν».

 

«Είμαι χαρούμενος για την Honda και γι’ αυτόν. Είναι ένα πολύ ευγενικό άτομο», πρόσθεσε χαμογελώντας.

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ήμουν για τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Για τον Simoncelli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα