• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Δεν θα τον φιλούσα κιόλας!
Ο Αμερικανός άσος για τον Jack Miller
Νέα 24/10/2016 - 11:44

Οι ελπίδες του Nicky Hayden να πάρει μια θέση μέσα στη 10άδα στον πρώτο του αγώνα με εργοστασιακή Honda από το 2008, εξανεμίστηκαν εξαιτίας μιας επαφής στο τέλος με τον Miller.

 

Ο Nicky κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Dani Pedrosa στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή το 2006, στην Repsol Honda.

 

Με μόλις 30 λεπτά στο στεγνό, ήταν πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπει κανείς τον Hayden - ίσως στον τελευταίο του αγώνα στο MotoGP - να παλεύει μ’ ένα μεγάλο γκρουπ οδηγών για την 7η θέση.

 

Παρά την επαφή και την τελευταία θέση του στον αγώνα, ο Αμερικανός δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό, το οποίο χαρακτήρισε αγωνιστικό. «Συμβαίνει... δεν θα τον φιλούσα κιόλας, αλλά οκ... συμβαίνει».

 

Όπως αποκάλυψε ο Hayden, ο Jack Miller ήρθε να τον βρει μετά το τέλος του αγώνα για να του ζητήσει συγγνώμη.

 

«Ναι, είμαι απογοητευμένος. Κάναμε καλή δουλειά το Σ/Κ. Οι συνθήκες άλλαζαν συνεχώς και δεν έκανα πολλά λάθη. Έκανα ό,τι ήθελαν... κρίμα γιατί πραγματικά πίστευα ότι θα μπορούσα να κερδίσω τη μάχη για την 7η θέση».

 

«Πραγματικά ήμουν έτοιμος και το λάστιχό μου ήταν καλό για να παλέψω στους τελευταίους γύρους. Ο Jack ήθελε να με νικήσει και οι δυο Ducati να κερδίσει η μια την άλλη».

 

«Γι’ αυτό οι μάχες ήταν έντονες και έγιναν δυνατές κινήσεις, αλλά δεν είδα τίποτα που να ήταν υπερβολικά επιθετικό».

 

Η παρουσία του στον Γύρο της Aragon - στη θέση τότε του Jack Miller - τον βοήθησε για το GP στο Phillip Island, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος και πρόσθεσε:

 

«Εδώ χρησιμοποιήσαμε διαφορετικό στήσιμο που μου έδωσε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη με το μπροστινό. Είχαμε περισσότερο βάρος στο μπροστινό και αυτό μου επέτρεπε να φρενάρω πιο δυνατά και να φορτίζω πολύ περισσότερο το μπροστά και να έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σ’ αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Σαν να οδηγούσα σε πάγο!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Πιο σημαντική!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα