• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Σαν να οδηγούσα σε πάγο!
Bradl: Μας περιόρισε το κιβώτιο
Νέα 24/10/2016 - 14:11

Η Aprilia δεν είχε ένα εύκολο Σ/Κ στην Αυστραλία, στο Phillip Island, στην πίστα που οι αντίπαλοί τους είχαν κάνει δοκιμές το χειμώνα, ενώ εκείνοι βρίσκονταν στο Qatar.

 

Με το τέλος του αγώνα, ο Ισπανός χρειάστηκε να συμβιβαστεί με την 12η θέση, σταματώντας ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων αγώνων παρουσίας μέσα στη δεκάδα.

 

«Στη μόνη στεγνή περίοδο που είχαμε, στο ζέσταμα, δεν είχα καλή αίσθηση. Ένοιωθα σαν να οδηγούσα στον πάγο. Δεν ήξερα τι να περιμένω. Κάναμε όμως μερικές αλλαγές που βελτίωσαν την εμπιστοσύνη μου, ειδικά με το πίσω ελαστικό».

 

«Προς το τέλος έδωσα μάχες και διασκέδασα τη μάχη με τον Hernandez παρά το ότι δεν ήμουν στο 100% όπως στους προηγούμενους αγώνες. Ήταν ένα περίεργο Σ/Κ, αλλά πήραμε βαθμούς».

 

Σχετικά καλύτερα ήταν τα πράγματα για τον Stefan Bradl, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έλειπαν τα προβλήματα για τον Γερμανό άσο.

 

«Είχα αμφιβολίες μετά το ζέσταμα. Πέρυσι είχαμε πολλές δυσκολίες εδώ και όλα έδειχναν ότι θα είχαμε μια από τα ίδια. Είχα πολλά προβλήματα πρόσφυσης».

 

«Κάναμε σημαντικές και πολλές αλλαγές πριν τον αγώνα και μετά από 27 γύρους μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Πήραμε βαθμούς και οι χρόνοι μας ήταν καλοί».

 

«Δεν μπόρεσα να επιτεθώ στους αναβάτες μπροστά, επειδή το κιβώτιό μου ήταν πιο κοντό κι έτσι στην ευθεία δυσκολεύτηκα να μείνω κοντά στο slipstream τους».

 

«Πάντως η 11η θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Φεύγω για την Μαλαισία έχοντας κατά νου τα θετικά αυτού του περίεργου Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Δεν μου είναι εύκολο

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Δεν θα τον φιλούσα κιόλας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα