• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Δεν μου είναι εύκολο
Πιστεύω είχα το ρυθμό για τη 2η θέση
Νέα 24/10/2016 - 14:51

Ο Aleix Espargaro ήταν έτοιμος να πάρει ακόμα ένα δυνατό αποτέλεσμα, μετά την 4η θέση του στο Motegi, σε μια πίστα - το Phillip Island - που του ταιριάζει.

 

Ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε τα 30 λεπτά του πρωινού warm-up για να στήσει σωστά τη μοτοσυκλέτα του και να ριχτεί γρήγορα στις μάχες, κερδίζοντας στην εκκίνηση μια θέση.

 

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ο Vinales, ο ομόσταυλος του Espargaro, έφτασε τον συμπατριώτη του και λίγο πριν το τέλος άρχισαν τις μεταξύ τους μάχες. Ωστόσο ο Aleix δεν απέφυγε το λάθος κι έπεσε...

 

«Είμαι και πάλι πολύ λυπημένος, διότι για μια ακόμη φορά - όπως στην Ιαπωνία - παλεύαμε για το βάθρο μέχρι τους τελευταίους γύρους. Δεν μου είναι εύκολο...».

 

«Πιστεύω ότι είχα το ρυθμό να παλέψω για τη δεύτερη θέση, αλλά έχασα χρόνο για να κρατήσω το ρυθμό μου, καθώς έπρεπε να ανακάμψω από προσπεράσεις στην ευθεία».

 

«Μετά το ζέσταμα πήραμε ένα ρίσκο, να βάλουμε το σκληρό ελαστικό μπροστά  χωρίς να το έχουμε δοκιμάσει σωστά στο ζέσταμα. Όμως και η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά στο να ετοιμάσει για τον αγώνα την GSX-RR».

 

«Λυπάμαι και γι’ αυτούς κι ελπίζω ότι στην Μαλαισία θα επιστρέψουμε και πάλι δυνατοί. Πρόσφατα έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί κι έτσι θα δουλέψουμε για να κρατήσουμε αυτές τις καλές εμφανίσεις».

Επόμενο άρθρο »

Σπασμένος σπόνδυλος για Bastianini

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Σαν να οδηγούσα σε πάγο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα