• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σπασμένος σπόνδυλος για Bastianini
Αμφίβολος για το GP της Μαλαισίας
Νέα 24/10/2016 - 15:06

Ο Enea Bastianini δεν είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί στο Grand Prix της Μαλαισίας, καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα του Phillip Island χτες.

 

Ο Ιταλός άσος έπεσε μετά το λάθος που έκανε ο John McPhee και τη στιγμή που ετοιμαζόταν να σηκωθεί, ήρθε από πίσω του η μοτοσυκλέτα του Navarro και τον χτύπησε.

 

Μετά από λίγο σηκώθηκε και δεν φάνηκε να έχει κάτι, όμως το γεγονός ότι οι γιατροί δεν τον άφησαν να αγωνιστεί στην επανεκκίνηση του αγώνα, σήμαινε ότι υπήρχε τραυματισμός.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο αναβάτης του Gresini - για λίγο ακόμα - έσπασε ένα σπόνδυλο στο ύψος του θώρακα κι ένα πλευρό. Η απόφαση για το αν θα δοκιμάσει στην Μαλαισία, θα παρθεί τις επόμενες ώρες.

 

«Στους πρώτους γύρους κέρδισα αρκετές θέσεις και είχα καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα. Είχα το ρυθμό να μείνω με τους μπροστά», σχολίασε ο Enea Bastianini.

 

«Όμως στον έκτο γύρο ο McPhee έπεσε μπροστά σ’ εμένα και τον Migno. Δεν μπορούσαμε να τον αποφύγουμε κι ενώ ήμουν στο έδαφος, με χτύπησε η μοτοσυκλέτα του Navarro».

 

«Τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο από το να ξεκουραστώ και να κάνω νέες εξετάσεις για να φανεί αν θα είμαι σε θέση να πάρω μέρος στο επόμενο GP της Μαλαισίας».

Επόμενο άρθρο »

Smith: Έκπληξη η 8η θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Espargaro: Δεν μου είναι εύκολο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα