• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Έκπληξη η 8η θέση!
Δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος ο Βρετανός
Νέα 24/10/2016 - 15:27

Μετά από απουσία εφτά εβδομάδων και τριών Grand Prix, ο Bradley Smith επέστρεψε στη δράση στο GP του Motegi, όπου πήρε την 13η θέση.

 

Μια εβδομάδα αργότερα, στο Phillip Island, ο Βρετανός είχε μια εξαιρετική παρουσία και κάνοντας την ύστατη αντεπίθεσή του στο τέλος, κατάφερε μέσα σε τρεις γύρους να κερδίσει πέντε θέσεις!

 

Ο Smith παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ότι ήταν προσεκτικός στους πρώτους γύρους, κρατώντας ελαστικό για να μπορέσει να επιτεθεί στο τέλος.

 

«Μετά από τέτοιο τραυματισμό, το τελευταίο που θέλεις είναι να πέσεις και πάλι», σχολίασε ο Smith που στον πρώτο γύρο έπεσε από την 14η θέση στην 18η!

 

«Δεν μπορώ να μπαίνω ακόμα στις στροφές όπως θέλω κι έτσι μου άφησα περιθώριο στην αρχή και οι άλλοι μου επιτέθηκαν κι έχανα θέσεις».

 

«Μόλις όμως βρήκα το ρυθμό μου ήμουν ικανοποιημένος με την απόδοσή μου και το να κυνηγήσω τον Barbera που ήταν πέντε δευτ. πιο γρήγορος από μένα, ήταν έκπληξη και για μένα».

 

«Τους έβλεπα που έκαιγαν λάστιχο, ενώ εγώ την ίδια ώρα το πρόσεχα και στους τελευταίους γύρους έκανα τη διαφορά. Η 8η θέση είναι καταπληκτική».

 

Το τραυματισμένο δεξί του πόδι πάντως, σε καμμία περίπτωση δεν ήταν καλά, με τον Bradley Smith να έχει ακόμα προβλήματα κίνησης.

 

«Η κινητικότητα του ποδιού είναι ακόμα περιορισμένη. Ακόμα λοιπόν δεν μπορώ να κάνω ό,τι θέλω ή να κάνω αυτό που θέλω αρκετά γρήγορα».

 

«Εδώ, η πίστα ήταν δύσκολη για το πόδι μου με τις γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης. Πρέπει να είναι κανείς πολύ ακριβής. Ένοιωθα όμως καλύτερα και όλα βαίνουν καλώς».

Επόμενο άρθρο »

Πρωταθλητής ο Μ. Κουτσουμπός με Honda CBR600RR .

« Προηγούμενο άρθρο

Σπασμένος σπόνδυλος για Bastianini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα