• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia MotoGP: ΕΔ1
Στην κορυφή οι Yamaha, 1ος ο Lorenzo
Νέα 11/11/2016 - 13:28

Πολύ δυνατός ξεκίνησε τον τελευταίο του αγώνα με την Yamaha ο Jorge Lorenzo, σε μια πίστα που έχει καλή παράδοση κατακτώντας δυο νίκες στους τελευταίους τρεις αγώνες.

 

Ο Ισπανός άσος είχε τον καλύτερο ρυθμό απ’ όλους, όντας πιο σταθερός στο χαμηλό ’31 ενώ ο καλύτερός του χρόνος ήταν σχεδόν τέσσερα δέκατα καλύτερος από του Rossi.

 

Ο Valentino πήρε τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας μόνο στο πρώτο κομμάτι της πίστας τον Lorenzo, ο οποίος ήταν μπροστά στα επόμενα τρία με εντυπωσιακή διαφορά στο τελευταίο.

 

Ο Ιταλός άσος αντιμετώπισε ένα μηχανικό πρόβλημα λίγο αφότου βγήκε στην πίστα για τις ΕΔ1, το οποίο ξεπεράστηκε γρήγορα. Τόσο ο Vale, όσο και ο Lorenzo, θα προσπαθήσουν να σταματήσουν το αρνητικό σερί των 10 αγώνων χωρίς νίκη της Yamaha.

 

Δέκα χιλιοστά πιο πίσω από την Μ1 του Rossi ήταν ο Marc Marquez με την Honda του, ενώ πιο πίσω - ο μεγάλος νικητής της Μαλαισίας - Andrea Dovizioso έφερε την Ducati του στην 4η θέση.

 

Ο καλύτερος δορυφορικός ήταν ο Pol Espargaro που κέρδισε τον Maverick Vinales και τον άφησε στην έκτη θέση, μόλις 16χιλ μπροστά από τον ομόσταυλό του στην Suzuki, τον Aleix Espargaro.

 

Στη δεκάδα με καλή παρουσία και την 8η θέση ήταν ο Jack Miller, τον οποίο ακολουθούν τρεις Ducati, με πρώτη αυτή του Redding.

 

Η πρωτοεμφανιζόμενη μοτοσυκλέτα της KTM στη μεγάλη κατηγορία, με αναβάτη τον Mika Kallio - τον δοκιμαστή της ομάδας - δεν τα πήγε ιδιαίτερα άσχημα, με διαφορά στο 1.1δ από τις Aprilia και 2,9δ από την κορυφή.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα