• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: ΕΔ1
Το 1-2 η RBA Racing με Guevara-Rodrigo
Νέα 11/11/2016 - 11:29

Οι δυο αναβάτες της RBA Racing ξεχώρισαν σήμερα το πρωί, καταφέρνοντας να κάνουν το 1-2 για την ομάδα τους, με τον Guevara να είναι δυο δέκατα πιο γρήγορος από τον Rodrigo.

 

Αυτός πάντως που θα έπαιρνε την πρώτη θέση θα ήταν ο Fabio Quartararo, ο οποίος έφτασε στο τελευταίο κομμάτι σχεδόν τέσσερα δέκατα πιο γρήγορος από τον Guevara.

 

Ωστόσο κάποιο πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του τον εμπόδισε να ολοκληρώσει το γύρο κι επέστρεψε φανερά πολύ απογοητευμένος στο γκαράζ της ομάδας του.

 

Τελικά ο Quartararo έμεινε στην τέταρτη θέση, 17 μόλις χιλιοστά πιο αργός από τον τρίτο Brad Binder που έφερε την ΚΤΜ του στην τρίτη θέση. Γενικά η KTM κυριάρχησε, με έξι μοτοσυκλέτες της στην κορυφή.

 

Με KTM - που κερδίζει πάντα από το 2012 τον αγώνα της Moto3 στην Valencia - ήταν και ο πέμπτος Joan Mir, αλλά και ο έκτος Andrea Locatelli που είχε διαφορά μόνο 0.356δ από τον πρώτο.

 

Γενικά οι διαφορές ήταν μικρές, με τους πρώτους 16 αναβάτες να έχουν μεταξύ τους διαφορά που δεν ξεπέρασε τα 0.861δ. Θέση στη δεκάδα πήρε και ο Loi (7ος), όπως και οι Bagnaia, Canet και Antonelli.

Επόμενο άρθρο »

Valencia MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Το αντίο του Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα