• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΚΤΜ: Πρόβλημα σε αισθητήρα
Άδοξο τέλος στο ντεμπούτο του κατασκευαστή
Νέα 14/11/2016 - 12:00

Με απογοητευτικό τρόπο ολοκληρώθηκε το ντεμπούτο της KTM στη μεγάλη κατηγορία, καθώς ο Mika Kallio αναγκάστηκε να αποσυρθεί με πρόβλημα σε έναν αισθητήρα.

 

Ο Φιλανδός ξεκίνησε καλά και στον όγδοο γύρο του έκανε τον καλύτερο χρόνο του στον αγώνα, που ήταν σχεδόν δυο δευτερόλεπτα πάνω από το νέο ρεκόρ πίστας που έκανε χτες ο Lorenzo.

 

Όμως «...δεν ήταν το καλύτερο φινάλε για εμάς. Θέλαμε να τερματίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε εξαιτίας ενός προβλήματος σ’ έναν αισθητήρα. Έσπασε στην αρχή του αγώνα και όλα ήταν πιο περίπλοκα».

 

«Έκανα 5-6-7 καλούς γύρους, χωρίς πρόβλημα, αλλά μετά έχανα επαφή με τους μπροστά. Προσπάθησα να συνεχίσω αλλά ήταν αδύνατον. Αν και σίγουρα αυτό ήταν αρνητικό, μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με τη συνολική μας εικόνα όλο το Σ/Κ».

 

«Δείξαμε ότι δεν απέχουμε χιλιόμετρα από τους υπόλοιπους! Στον αγώνα ένοιωθα λες και κάποιος άλλαξε ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα. Η αίσθηση που είχα ήταν διαφορετική και με μπέρδευε το όλο σκηνικό».

 

«Κατάλαβα ότι κάτι είχε σπάσει. Δεν είχαμε δύναμη και η επιτάχυνση ήταν κατά πολύ χειρότερη. Το σπινάρισμα ήταν περισσότερο και υπερθερμαινόταν το ελαστικό. Αυτό το μικρό πρόβλημα, δημιούργησε πολλά άλλα».

 

«Στους λίγους γύρους που κάναμε, είδα ότι ο κινητήρας μας είναι το δυνατό μας σημείο. Το χειρότερο είναι ίσως στο πρώτο κομμάτι στο μέσο της στροφής και στο άνοιγμα του γκαζιού».

Επόμενο άρθρο »

Η κλωτσιά του Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Ο Lorenzo στην Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα