• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η κλωτσιά του Rossi!
Σε μια οπαδό του
Νέα 14/11/2016 - 12:24

Δεν είναι και πολλοί αυτοί που δεν θα έχουν ακούσει για το περιστατικό ανάμεσα στον Valentino Rossi και μια οπαδό του στο χώρο του paddock. Υπάρχει και σχετικό video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

 

Ο Vale έχει επανειλημμένως παραπονεθεί για το γεγονός ότι η λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπό του, δημιουργεί συχνά προβλήματα στον ίδιο που δεν τολμάει να ξεμυτίσει από το γκαράζ της ομάδας του και αμέσως ακολουθεί... χαμός!

 

Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά και στην Valencia, μόνο που αυτή τη φορά ο Ιταλός άσος της Yamaha φαίνεται στο video να κλωτσά μια οπαδό του, που πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά στο scooter του για να βγάλει selfie.

 

Ας δούμε όμως τι λέει ο ίδιος ο Vale για το περιστατικό: «Τώρα μάλλον θα με συλλάβουν», αστειεύτηκε στην αρχή. «Πέρα από την πλάκα, το video δείχνει μόνο το τέλος».

 

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από τη γυναίκα. Ελπίζω να είναι καλά, όμως νομίζω ότι η κατάσταση στο paddock είναι πολύ δύσκολη».

 

«Κάθε φορά που προσπαθώ να μετακινηθώ με το scooter από το Motorhome στο γκαράζ, διάφοροι πετάγονται μπροστά στο scooter για να βγάλουν φωτό ή να μου πάρουν το καπέλο».

 

Για το συγκεκριμένο περιστατικό στην Valencia, εξήγησε: «Εκείνη τη στιγμή μόλις είχα βγει από ένα πλήθος και είχα φάει αρκετές σφαλιάρες... τότε πετάχτηκε μπροστά μου η γυναίκα αυτή για να βγάλει selfie και φοβήθηκα για την ακεραιότητά μου».

 

«Και πάλι της ζητάω συγγνώμη. Το καλό με το MotoGP είναι ότι υπάρχει πολύς κόσμος στο paddock, αλλά δεν θα ήταν άσχημα να μπορούσαμε να πάμε από το ένα μέρος του paddock στο άλλο, χωρίς προβλήματα».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Μου αξίζει ένα 8!

« Προηγούμενο άρθρο

ΚΤΜ: Πρόβλημα σε αισθητήρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα