• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Μου αξίζει ένα 8!
Ο Lorenzo θα φέρει πολλά στην Ducati
Νέα 14/11/2016 - 12:39

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε από τη δεύτερη σειρά, ο Dovi δυσκολεύτηκε πολύ εξαιτίας του μπροστινού του ελαστικού, τόσο ώστε να συμβιβαστεί στο τέλος με την έβδομη θέση.

 

«Κρίμα, γιατί περίμενα ότι θα ήμουν πιο γρήγορος. Δούλεψα καλά, είχα καλό ρυθμό αλλά και πρόβλημα με το μπροστινό, χωρίς ποτέ να καταλάβω το λόγο! Θα το δούμε στο τεστ».

 

«Δεν μπορούσα να πιέσω γιατί θα έχανα το μπροστινό. Αυτό όμως δεν μου είχε συμβεί στις δοκιμές. Από τον πρώτο γύρο είδα ότι δεν μπορούσα να κρατήσω το ρυθμό μου στο όριο».

 

«Ο Iannone δεν τα πήγε άσχημα. Νομίζω ότι τα ελαστικά που είχαμε ήταν πιο μαλακά κι έτσι όποιος φρέναρε δυνατά είχε θέμα. Έπρεπε να γλιστράς πιο πολύ στις στροφές, όπως ο Iannone».

 

Μιλώντας για τη φετινή του σεζόν, είπε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Καταφέραμε και πήραμε την πέμπτη θέση. Είμαι περίεργος τώρα να δω την καινούργια μοτοσυκλέτα».

 

«Τελειώσαμε τη σεζόν με θετικό τρόπο και αυτό είναι σημαντικό για το μέλλον. Θετικός είναι ο απολογισμός και για την Michelin, μιας και οι μοτοσυκλέτες MotoGP είναι πολύ απαιτητικές».

 

«Προφανώς η ποιότητα πρέπει να είναι στην κορυφή. Νομίζω θα τους έδινα ένα 8,5. Όσο για μένα, κατάφερα να εξελιχθώ και να ανεβάσω την απόδοσή μου φέτος, οπότε νομίζω μου αξίζει ένα 8, όπως και στην Ducati».

 

Τέλος μίλησε και για τον Jorge Lorenzo, τον οποίο θα έχει δίπλα του για πρώτη φορά αύριο, Τρίτη, πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Valencia.

 

«Το πως θα προσαρμοστεί εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο κι εννοώ το πως θα αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση. Ένας πολύ-Πρωταθλητής όπως αυτός σίγουρα θα φέρει πολλά».

 

«Νομίζω ότι αυτή η επένδυση είναι σωστή, μιας και υπάρχει η πιθανότητα να βρει η Ducati στο πρόσωπο του Lorenzo αυτό που της λείπει».

Επόμενο άρθρο »

Μήνυση κατά του Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Η κλωτσιά του Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα